pancakes

MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Upload doesnt work  (Read 2189 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: December 14, 2014, 11:04 »
0
Yesterday and it continue not to work today.

It take me to "Processing queue", and status bar keeps on loading but nothing after that

When I check "Completed images" I can find them even I uploaded some of them few hours ago. Usually take few minutes depending on size.


« Reply #1 on: December 14, 2014, 13:32 »
0
It's working for me, but it's been taking a long time the past few days.  Just submitted a batch of 40, and it says it'll be 392 minutes to get through the queue.  There's a bug that reports < 1 minute after the first update.  Just click on the Processing Queue tab and it'll show you the real queue time.

« Reply #2 on: December 14, 2014, 17:08 »
0
I submitted batch of 10 yesterday (more than 24 hours ago), only 7 of 10 have finished queue (all 10 images dimensions are more then 6 mpx so all have to be fine).  Today, I uploaded 10 more, and all of them are still in queue, times vary from 288 to 392 minutes, and it has been more then 7 hours ago, nothing changed, it still says 288 minutes.

I used web form uploader, not FTP, so it looks to me like it doesn't work.

« Reply #3 on: December 14, 2014, 17:20 »
0
I submitted some last night, then this morning I clicked on the completed images and it showed me the metadata from other images (no idea where they came from) but didn't show the images. When it refreshed it was my stuff.

« Reply #4 on: December 14, 2014, 17:52 »
0
I tried refreshing, log out/in, other browsers (using chrome) still nothing. Only 7 of 10 images completed, and from other 10 images not a single one. It's been 288 minutes pending time more then 7 hours now.



« Reply #6 on: December 19, 2014, 08:27 »
0
Hi All,

Our IT has rectified the issue. It's working perfectly fine now.

Please email to submissions@123rf.com if you encounter the issue again.

Have a lovely day!


Cheers,
Angel

Yes, it is working fine last few days

Cheers!

baz777

  • Im not sociable so I dont use social media
« Reply #7 on: December 28, 2014, 17:19 »
0
I have not been able to upload today

'The requested URL was not found on this server.'

PZF

« Reply #8 on: January 05, 2015, 11:58 »
0
Just edited and saved some photos - it seems that the changes have been undone!
???????


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
6 Replies
3045 Views
Last post April 29, 2011, 12:03
by PaulieWalnuts
17 Replies
2104 Views
Last post May 29, 2013, 22:13
by Leo Blanchette
10 Replies
3233 Views
Last post August 14, 2013, 16:44
by Leo Blanchette
4 Replies
1726 Views
Last post October 06, 2013, 04:55
by cathyslife
5 Replies
3135 Views
Last post August 26, 2017, 10:20
by Niakris

Sponsors

Microstock Poll Results

Sponsors