MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Deepmeta not working?  (Read 3709 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: October 07, 2013, 23:45 »
0
Is Deepmeta not working?

It is not importing keywords and I can add keywords with it.
« Last Edit: October 07, 2013, 23:47 by Sion »


« Reply #1 on: October 08, 2013, 00:13 »
0
.
« Last Edit: May 12, 2014, 09:21 by Audi 5000 »

« Reply #2 on: October 08, 2013, 07:27 »
0
I just did a small upload on Sunday and everything worked, from keywording to uploading.  What happens to the images after they are uploaded is a different story:)

« Reply #3 on: October 09, 2013, 08:11 »
0
It still gives me error:

"the underlying connection was closed. Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel."

« Reply #4 on: October 09, 2013, 08:17 »
0
.
« Last Edit: May 12, 2014, 09:21 by Audi 5000 »

« Reply #5 on: October 09, 2013, 12:03 »
0
I think it maybe my desktop. It works with laptop. Probably needs a system re-install to flush out the bug.

Thanks.

Ron

« Reply #6 on: November 19, 2013, 16:45 »
0
I was trying out Deep Meta but its not reading the keywords in the JPG. What gives?

« Reply #7 on: November 19, 2013, 18:14 »
0
I was trying out Deep Meta but its not reading the keywords in the JPG. What gives?

I have had that problem before, only a few keywords being pulled in.  I don't trust DM for this so I copy and paste in my keywords from a Word document and then proceed.

Ron

« Reply #8 on: November 19, 2013, 18:18 »
0
I could do that. How do you batch edit images?

stockphotoeurope

« Reply #9 on: November 19, 2013, 18:38 »
0
I could do that. How do you batch edit images?

You can't batch edit in Deepmeta, however you can edit one picture and then copy and paste to the other(s), either with the right click menu or with Ctrl+C and Ctrl+V


PS: Deepmeta is working for me.
« Last Edit: November 20, 2013, 02:23 by stockphotoeurope »

dbvirago

« Reply #10 on: November 19, 2013, 19:07 »
0
Just finished a small batch with DM and it worked fine

Ron

« Reply #11 on: November 20, 2013, 04:01 »
0
Maybe I need to restart my laptop and try again. Could be that some .DLL file isnt working yet

Ron

« Reply #12 on: November 20, 2013, 13:12 »
0
It wasnt reading meta data because I wasnt logged in properly. It also didnt tell me my login was incorrect. You need to be logged into IS for the whole program to work.

Maybe its an idea for the software to tell you when the login failed.

Tryingmybest

  • Stand up for what is right
« Reply #13 on: November 27, 2013, 12:09 »
0
It still gives me error:

"the underlying connection was closed. Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel."

Sion, you need to report it on the DM section of the iStock forums. The developer will then notify the IS people. I've had this error for a photographer I work for and it's a problem on the IS end. :-\

PZF

« Reply #14 on: December 01, 2013, 08:20 »
0
Seems it is official - there ARE problems.
When I start up Deepmeta I get a warning that istock iss working on resolving the problem, which is currently causing errors.
Oh joy!!!

« Reply #15 on: December 02, 2013, 05:22 »
0
I'm confident I Stock will sort it very soon   :o    NOT!

« Reply #16 on: December 02, 2013, 11:17 »
0
Yes i have been trying to upload for days and Deepmeta says the IS servers are getting error messages so no uploading until fixed. So frustrating how things just break all the time with iStock.


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
15 Replies
6731 Views
Last post March 30, 2009, 16:11
by Moonb007
1 Replies
1172 Views
Last post September 24, 2012, 15:51
by Gannet77
6 Replies
1841 Views
Last post July 08, 2013, 18:08
by Uncle Pete
17 Replies
2862 Views
Last post September 03, 2014, 14:09
by Uncle Pete
39 Replies
3988 Views
Last post September 21, 2016, 14:28
by FrankyDM

Sponsors

Microstock Poll Results

Sponsors