MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Updates  (Read 84268 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« Reply #600 on: June 24, 2017, 18:06 »
0
Alamy submission doesn't work for weeks. I'm confused, as the status report in Stocksubmitter usually says "OK", for other userts had succesful submission. I always get "Unknown authentication error"



« Reply #601 on: June 24, 2017, 22:42 »
0
I'm facing a funny situation, stock submitter is  not allowing me to upload .mp4 4k videos to Videoblocks. They do accept these videos and I've used LR timelapse to make stuff that has been uploaded and accepted. Any help or suggestions

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

What is the exact error message do you get?
Also please show a screenshot of the tooltip to the problematic footage.
Just shows the format is incompatible with this site (videoblocks). Doesn't allow me to upload. Uploads fine on all other sites and gets submitted.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk


« Reply #602 on: June 25, 2017, 06:09 »
0
I'm facing a funny situation, stock submitter is  not allowing me to upload .mp4 4k videos to Videoblocks. They do accept these videos and I've used LR timelapse to make stuff that has been uploaded and accepted. Any help or suggestions

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

What is the exact error message do you get?
Also please show a screenshot of the tooltip to the problematic footage.
Just shows the format is incompatible with this site (videoblocks). Doesn't allow me to upload. Uploads fine on all other sites and gets submitted.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

No, I mean mouseover the problematic footage and take a screenshot of the tooltip.

« Reply #603 on: June 25, 2017, 06:10 »
0
Alamy submission doesn't work for weeks. I'm confused, as the status report in Stocksubmitter usually says "OK", for other userts had succesful submission. I always get "Unknown authentication error"

They have added the captcha for the authentication process. The program is now updated to support it so just restart the program and it should work.

« Reply #604 on: June 27, 2017, 01:50 »
0
Alamy submission doesn't work for weeks. I'm confused, as the status report in Stocksubmitter usually says "OK", for other userts had succesful submission. I always get "Unknown authentication error"

They have added the captcha for the authentication process. The program is now updated to support it so just restart the program and it should work.

seems it does not work still. waited few days already. I did also tryed to launch alamy and pond5 in incognito mode, to write capcha there, however it still asks for it in stocksubmitter. And you really cant do anything there, i was signed up the captcha with alamy, and 3 seconds later it pops up again, like please login and write captcha. Annoying, please check.

And what is up with updates? it says that there is 1 update ready to be installed, no matter what how many times i launch program, like i launch it, update it > close it and re-open - same thing, it says there is update, but nothing changes. Everything is started up with administration rights, first time this issue

« Reply #605 on: June 27, 2017, 02:12 »
0
What's the problem exactly with Pond5 for you?

For Alamy, try authenticating twice, then immediately send a report using Service -> Report an issue.

Update issue was resolved yesterday.

« Reply #606 on: June 29, 2017, 13:08 »
0
I'm facing a funny situation, stock submitter is  not allowing me to upload .mp4 4k videos to Videoblocks. They do accept these videos and I've used LR timelapse to make stuff that has been uploaded and accepted. Any help or suggestions

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

What is the exact error message do you get?
Also please show a screenshot of the tooltip to the problematic footage.
Just shows the format is incompatible with this site (videoblocks). Doesn't allow me to upload. Uploads fine on all other sites and gets submitted.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

No, I mean mouseover the problematic footage and take a screenshot of the tooltip.

These are the tooltips I'm getting. The video just to the side of this one has also been exported by the same program in the same format but it got uploaded and submitted easily


« Reply #607 on: July 01, 2017, 04:39 »
0
iStock doesn't support this non-standard resolution (4096x2720)

« Reply #608 on: July 01, 2017, 08:12 »
0
My issue is why is it not uploading to Videoblocks?

The video on the right of this one is exported from the same program. But it uploaded and submitted easily

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

« Reply #609 on: July 02, 2017, 12:44 »
0
VideoBlocks doesn't support this resolution either.

« Reply #610 on: August 24, 2017, 05:53 »
0
I've started the program after more than a week of break and I was surprised to see that more than half of my site settings had disappeared. There are much less sites listed now.
Can there be any specific reason for that?
 

« Reply #611 on: August 25, 2017, 08:00 »
0
I've started the program after more than a week of break and I was surprised to see that more than half of my site settings had disappeared. There are much less sites listed now.
Can there be any specific reason for that?

Could happen if something had removed some of the program configuration files.


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
2461 Views
Last post July 29, 2006, 16:10
by leaf
26 Replies
11436 Views
Last post May 16, 2008, 17:21
by hospitalera
1 Replies
1457 Views
Last post September 25, 2012, 15:54
by ShadySue
14 Replies
2104 Views
Last post November 20, 2012, 18:41
by CD123
137 Replies
7488 Views
Last post May 27, 2013, 21:48
by Leo Blanchette

Sponsors

Microstock Poll Results

Sponsors