pancakes

MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: SS Vector image Keywords not importing  (Read 889 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Microbius

« on: July 04, 2012, 01:53 »
0
Anyone experiencing this? My vector uploads have blank fields even though they are accompanied by a jpeg with the meta data. First time this has happened on SS, their upload is usually very reliable.


« Reply #1 on: July 05, 2012, 14:05 »
0
From what I understand is that it's not working right through FTP so give one of the other two uploaders a try and see if it works through those.  I haven't uploaded in a week or so so I haven't seen that particular bug myself since it started after my last upload.

I hope using a different uploader works for you.

Microbius

« Reply #2 on: July 05, 2012, 16:47 »
0
I actually gave up on ftp a couple of weeks ago too, there was a massive lag before the vectors would go through. I have been using the http upload on the site and that's where the issue with keywords came up. It is still ongoing by the way, had it on another batch today. No meta data coming through at all.

« Reply #3 on: July 05, 2012, 16:58 »
0
Same problem here. This bug appeared about a week ago.

« Reply #4 on: July 05, 2012, 18:36 »
0
So it's also happening with the http uploader?  I use the java uploader eventhough it says you can't upload vectors but they get uploaded just fine.  Wonder if the keyword issue is happening through that one as well?  If I had something ready to go I'd check it out to see.

TheBlackRhino

« Reply #5 on: July 05, 2012, 22:45 »
0
Anyone experiencing this? My vector uploads have blank fields even though they are accompanied by a jpeg with the meta data. First time this has happened on SS, their upload is usually very reliable.

Yuck. Same problem here.

« Reply #6 on: July 06, 2012, 02:02 »
0
Same issues with me, Also the "edit submitted images" area says that I have 18 images waiting for review when it empty.

Microbius

« Reply #7 on: July 06, 2012, 03:32 »
0
ditto, I've got "images to be submitted" misreported too. At least it isn't only me!
« Last Edit: July 09, 2012, 01:08 by Microbius »

TheBlackRhino

« Reply #8 on: July 06, 2012, 11:08 »
0
Same issues with me, Also the "edit submitted images" area says that I have 18 images waiting for review when it empty.

Same here. Anyone complain to SS yet?

« Reply #9 on: July 08, 2012, 15:55 »
0
Shutterstock!

We have a problem..


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
2049 Views
Last post May 12, 2006, 17:59
by GeoPappas
4 Replies
1730 Views
Last post August 31, 2006, 06:20
by StockManiac
18 Replies
4080 Views
Last post May 07, 2007, 00:22
by Karimala
8 Replies
5599 Views
Last post May 08, 2007, 16:27
by leaf
9 Replies
2251 Views
Last post May 21, 2008, 04:34
by leaf

Sponsors

Microstock Poll Results

Sponsors