MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: What is up with the Poll page?  (Read 2346 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: January 31, 2012, 14:30 »
0
okay, maybe I'm missing something, I went to the polls page, and the last time I voted was sometime early January for my December numbers.  So I went there to see what I had voted last month since tomorrow is Feb 1 and I wanted to see what I had put last month.   

I see the page shows that I (supposedly) voted in a bunch of categories where I do not even have a portfolio (i.e. BigStock, CreStock, 123Rf, etc).   I know I didn't vote in these, I only have accounts at a small handful of agencies.   Plus.. the page says I can't vote again until March.  Strange. Is anyone else seeing weird results like this? here's a screenshot of what I see:


« Reply #1 on: January 31, 2012, 15:11 »
0
It could be that you have the same IP as someone else... or something... seems like a bug nonetheless - I'll check it out more tomorrow hopefully

« Reply #2 on: January 31, 2012, 16:02 »
0
It could be that you have the same IP as someone else... or something... seems like a bug nonetheless - I'll check it out more tomorrow hopefully


thanks Leaf. Let me know if you need any specifics from me in order to troubleshoot it.

« Reply #3 on: January 31, 2012, 22:53 »
0
Update:  Leaf, not sure if you did anything or not but I just checked this from my home computer and the poll is okay except that it still tells me I can't vote again until March (maybe it will be okay tomorrow on Feb 1 - I'll check again in the morning).

if you didn't do anything maybe it was some strange cache/IP issue at my office computer.  I'll also check that tomorrow just in case. 

« Reply #4 on: February 01, 2012, 10:48 »
0
Update:  it all seems to be okay this morning.  :)  new month, all good.

I know.. it seems like I'm talking to myself here, but just in case anyone else encounters this issue I thought I'd post my updates.

Microstock Man

  • microstockman.com

« Reply #5 on: February 01, 2012, 18:07 »
0
Little green/red arrows are missing for the low earning sites!? Bug?

« Reply #6 on: February 01, 2012, 21:44 »
0
Little green/red arrows are missing for the low earning sites!? Bug?

probably not enough votes on those yet.  I think it needs a certain number.

In the meantime, the polls are not working for me.  now it won't let me vote.  Tried with different browsers and different computers but each time I select my options, it just returns to the same voting screen.  Altho it does say I can't vote again until March (which it has said for a few weeks now) but this time I get the voting buttons, it just doesn't accept my votes.  :(

RacePhoto

« Reply #7 on: February 02, 2012, 00:49 »
0
Yeah, it's "broke"  :-[

I went and voted, now it says I didn't vote for anything last month and I can vote again in March. Okie Dokie. I'll look again tomorrow, maybe it needs to be burped.

True, the top ten is Nine.

« Reply #8 on: February 02, 2012, 01:13 »
0
Hm.. ok, thanks for all the info... I'll try and trouble shoot it soon.

And you are right jamirae, the arrows don't show for sites that have less than 50 votes.


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
12 Replies
3742 Views
Last post March 23, 2009, 20:48
by epixx
78 Replies
15312 Views
Last post September 18, 2010, 10:41
by Albert Martin
2 Replies
1855 Views
Last post December 06, 2010, 12:52
by Pixart
6 Replies
3200 Views
Last post September 05, 2013, 11:54
by eZeePics
10 Replies
2265 Views
Last post July 22, 2016, 02:30
by Pauws99

Sponsors

Microstock Poll Results

Sponsors