MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Lightroom lost export settings  (Read 1838 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Phadrea

    This user is banned.
« on: May 27, 2013, 03:55 »
0
I have absolutely no idea why Lightroom is failing to save Jpegs as it has always done. I haven't changed anything but now it has defaulted to exporting Jpegs at lower quality. Also, it fails to save with it's title I have given it in the mettadata as well as creating a separate folder when I specifically ask it to be placed in the same folder with other images. Why has it started creating a separate folder ?

Help!


Phadrea

    This user is banned.
« Reply #1 on: May 27, 2013, 04:10 »
0
Worked it out. Not sure why LR did this but I have got my settings back. Tried to delete this post but no way of doing it.

wds

« Reply #2 on: May 27, 2013, 07:41 »
0
For what it's worth, sometimes things like "losing export presets" in LR are caused by changes in the preferences. For example changing the checkbox in "Preferences->store presets with catalog" will cause Lightroom to look at a different folder for presets etc.. Changing the checkbox back will bring back the presets.

Phadrea

    This user is banned.
« Reply #3 on: May 27, 2013, 08:10 »
0
I didn't change or tick anything. All my LR preference settings had defaulted back to factory.


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
5887 Views
Last post January 31, 2008, 11:23
by javaduke
0 Replies
3707 Views
Last post May 06, 2008, 01:39
by melastmohican
2 Replies
2673 Views
Last post November 23, 2011, 08:13
by Beach Bum
6 Replies
3385 Views
Last post April 22, 2013, 21:34
by bspudd
4 Replies
3648 Views
Last post April 14, 2014, 09:10
by SLStudios

Sponsors

Microstock Poll Results

Sponsors