pancakes

MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Is the site down?  (Read 7955 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« Reply #25 on: May 14, 2015, 10:14 »
0
It's back again - but this is playing havoc with the earnings.

Yeah the new rate is 14 cents for a frakking image I see  >:(
I've never had a sale for less than 36c there.   My RPD is 1.23c this year which beats some other supposedly better sites.


« Reply #26 on: May 14, 2015, 10:48 »
0
It's back again - but this is playing havoc with the earnings.

Yeah the new rate is 14 cents for a frakking image I see  >:(

Some mistake, surely? My rate doesn't seem to have changed.

dpimborough

« Reply #27 on: May 14, 2015, 11:42 »
0
It's back again - but this is playing havoc with the earnings.

Yeah the new rate is 14 cents for a frakking image I see  >:(

Some mistake, surely? My rate doesn't seem to have changed.

Sorry I was being sarcastic seeing as I received 14 cent sale  ;D

Noedelhap

  • www.colincramm.com

« Reply #28 on: May 16, 2015, 13:58 »
+1
It's down. Again? Still?

I thought this was supposed to be at least a somewhat professional site? Site outages like these are killing the business!

PZF

« Reply #29 on: May 16, 2015, 14:34 »
+3
The requested service is temporarily unavailable. It is either overloaded or under maintenance. Please try later.

AGAIN!!!  >:(

And I'd like to add my voice to those who find this new system A PAIN! The old system was quick, easy and generally worked for goodness sake!
Can't some of the tekkie staff get redeployed - to finding new customers maybe?

Herrumph!

baz777

  • Im not sociable so I dont use social media
« Reply #30 on: May 16, 2015, 23:33 »
+1
Not Found
The requested URL /sellimages.php was not found on this server

Sunday 05.30 GMT

« Reply #31 on: May 17, 2015, 02:04 »
+1
Still down 8.00 GMT

« Reply #32 on: May 17, 2015, 02:47 »
+2
And I'd like to add my voice to those who find this new system A PAIN! The old system was quick, easy and generally worked for goodness sake!

I agree, why do they always have to fix something that is not broken?

I uploaded 12 images yesterday, 4 went through to pending but 8 of them are stuck in processing. Sales are down too.

« Reply #33 on: May 17, 2015, 02:59 »
+1
It's back !!   Despite all the down time if sales continue the second half of the month like they have been for the first half I will have a BME there.

« Reply #34 on: May 17, 2015, 03:15 »
+1
In my 123RF processing queue other people's images are processing. Anyone else same problem? I've deleting all morning. Contacted support already.

PZF

« Reply #35 on: May 17, 2015, 05:07 »
0
Heaven knows what's going on....
Uploaded a batch.
Per ftp all ok and gone. Per 123 many are 'not a valid jpeg' which is just not true.
Completed, indexed ones are in Pending AND Incomplete.
Many seem stuck in Processing about 1cm into the field....
And what to do about Editorial photos and that wretched agreement which states that Property Releases are provided....?
AND (while I'm on a whinge!) what to put for the Geo tag. A picture of London, say. Is it REALLY most relevant to the UK? And what about a glass of (Italian) wine...???!!!
Abandon till things settle down I think....and drink that wine!
« Last Edit: May 17, 2015, 05:17 by PZF »

« Reply #36 on: May 17, 2015, 10:41 »
+1
My portfolio size dropped by 364 files last night.  Looks like they have bugs... again.

Dragonfly

« Reply #37 on: May 17, 2015, 15:49 »
+1
My portfolio size is down by over 1000 images. What is going on? :(

« Reply #38 on: May 17, 2015, 17:33 »
+2
My portfolio size is down by over 1000 images. What is going on? :(

1000 only? Lucky you! I miss over 4000 files!

« Reply #39 on: May 17, 2015, 20:10 »
+2
My portfolio size is down by over 1000 images. What is going on? :(

1000 only? Lucky you! I miss over 4000 files!

My portfolio size is down by over 1000 images. What is going on? :(
More than 1500 files are missing. They should at least notify contributors when they are upgrading their site. 

Tryingmybest

  • Stand up for what is right
« Reply #40 on: May 18, 2015, 11:47 »
0
I'm unable to upload there off and on since Sunday. My FTP has been saying Disk Full-Upload Later

« Reply #41 on: May 18, 2015, 13:40 »
0
Hi guys,
I am trying to upload to 123rf, though the web interface.....I sent a vector, but is not showing...

So, I don't even remember how to do the keyword, but since nothing is showing ,there is nothing to keyword...

Monica

dpimborough

« Reply #42 on: May 18, 2015, 13:57 »
+1
And now for the case of the mysterious appearing and disappearing sales.

Two images showed up today as thumbnails in earnings with zero sales value and zero quantity then one of the sales appeared with a quantity and value only to be reset to zero later even though the thumbnails show up in earnings  ::)

Plus 74 images no longer appear in the portfolio

I really can not be bothered with this crapola any longer  >:(
« Last Edit: May 18, 2015, 14:00 by Teddy the Cat »

« Reply #43 on: May 18, 2015, 16:24 »
+3
Disc full, files disappeared and earnings with zero sales value and zero quantity... I have seen them all. Wouldn't it be nice if someone from 123rf shows up here and gives us some kind of explanation what's going on there?
I've had problems checking my earnings for weeks and when I complained the only "advice" I got was to refresh my cash memory...or try a different browser. Yeah right!

Dragonfly

« Reply #44 on: May 18, 2015, 16:42 »
+1
I agree...we need to be given an explanation of what is happening. The site was down again a few days ago, but at least a sign was up saying it was undergoing "routine maintenance", which was new. However, when it came online again, half my files are/were missing (over 1000 images). Just from reading the few posts on here, I'm not the only one. Some kind of explanation should be put up for contributors so we at least know it is being worked on and our images are not lost.

« Reply #45 on: May 18, 2015, 19:49 »
0
Well, I managed to upload..it is much slower than I expected ...I am trying to upload vectors....It takes a while to show up in the queue.

One thing I noticed, is that it didn't take the IPTC keywords from my files...I had IPTC in the JPG and EPS 8....Am I doing something wrong?



« Reply #46 on: May 19, 2015, 10:52 »
+1
Yea...  The missing files in my port are back.  They must of fixed the bug. 

« Reply #47 on: May 20, 2015, 13:44 »
0
So, I went to "Upload history" to check my last submitted files, and it says 2 accepted, 4 rejected. But when I go to "View images" all of them have "Accepted" sign on them.

Dragonfly

« Reply #48 on: May 22, 2015, 00:06 »
0
Yea...  The missing files in my port are back.  They must of fixed the bug.

Yes, mine are too. It is a relief! I did write to Support and they replied and said they were working on it. I do appreciate that they do fix problems fairly quickly when there is an issue.  :)


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
7 Replies
7180 Views
Last post July 04, 2007, 08:49
by travelstock
2 Replies
4760 Views
Last post April 15, 2008, 07:13
by anonymous
6 Replies
5566 Views
Last post August 26, 2008, 15:22
by Bateleur
3 Replies
4076 Views
Last post April 19, 2011, 11:11
by Jo Ann Snover
13 Replies
3685 Views
Last post May 27, 2013, 20:25
by Anita Potter

Sponsors

Mega Bundle of 5,900+ Professional Lightroom Presets

Microstock Poll Results

Sponsors

3100 Posing Cards Bundle