pancakes

MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Upload problem?  (Read 5282 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

vonkara

« on: March 05, 2008, 18:37 »
0
I actually have problems while I upload to 123RF. It show that the upload is successful but the thumbnails don't show "red x". My IPTC data are showing and I click on save. Then it show nothing in the next page. Nothing in the history also.

It was a great opportunity to try the chat feature. The operator said he was telling that to the administrators or something like that. Great feature by the way, but the operator was seeming to be busy :-\

Anybody have a problem uploading today?


« Reply #1 on: March 05, 2008, 19:03 »
0
It works fine for me.

Sometimes it causes my IE broswer to crash, but not today.

« Reply #2 on: March 05, 2008, 20:12 »
0
It was a great opportunity to try the chat feature. The operator said he was telling that to the administrators or something like that. Great feature by the way, but the operator was seeming to be busy
I needed help last month and livechat told me to contact Alex.  But I wouldn't be surprized if the live chat was really for purchasers.

vonkara

« Reply #3 on: March 05, 2008, 20:50 »
0
If so, they must be getting off this thing from the photographer area?

« Reply #4 on: March 05, 2008, 22:19 »
0
It works fine for me.

Sometimes it causes my IE broswer to crash, but not today.
IE crash periodically for me as well...but BDE today on their site...i like that.

« Reply #5 on: March 05, 2008, 23:20 »
0
I actually have problems while I upload to 123RF. It show that the upload is successful but the thumbnails don't show "red x".
Same thing happened to me today.  :(

helix7

« Reply #6 on: March 06, 2008, 00:35 »
0

I have the same problem. Right now it's working, but it's on and off. Some days my uploads go through, others they don't.



vonkara

« Reply #7 on: March 06, 2008, 12:26 »
0
Yes I noticed the same thing, but it was the first time that my uploads wasn't showing. The others time it was the save button that was not appearing, but I was able to go in my history and finish the task if my memory is good.

I don't upload everytime to 123RF and Bigstock, so it's bad to see when I take the time to recover what I submitted to the big ones

helix7

« Reply #8 on: March 19, 2008, 07:35 »
0
Happened to me again yesterday. I tried 3 different images, none of which I could get to successfully upload.

Guess I'll try them again later today.



vonkara

« Reply #9 on: March 19, 2008, 08:43 »
0
Don't know if I find a way, but lately I haved several problems to upload to IS and it's a long story. It seem that the web browser can affect a successful upload in combination whit other events... So now I upload everything whit Firefox, because Internet explorer was giving me bad results after I installed a photographic software

helix7

« Reply #10 on: April 14, 2008, 21:15 »
0
Still having this problem. Just made 5 attempts in a row, all failed.

This is the only site I have problems with of the 10 that I submit to.

???


« Reply #11 on: February 26, 2010, 00:35 »
0
Still having this problem. Just made 5 attempts in a row, all failed.

This is the only site I have problems with of the 10 that I submit to.

???

Same here.

Let's concentrate on sites that work and bring in the $.


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
3099 Views
Last post April 11, 2008, 09:36
by tiero
2 Replies
2348 Views
Last post February 25, 2010, 15:52
by Sion
5 Replies
3286 Views
Last post July 11, 2010, 08:33
by thaimacky
5 Replies
2494 Views
Last post August 05, 2010, 12:24
by Roadrunner
3 Replies
1483 Views
Last post April 28, 2013, 17:04
by gillian vann

Sponsors

Microstock Poll Results