MicrostockGroup Sponsors

Envato Elements

Author Topic: Files from ftp not showing again??  (Read 5239 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: December 09, 2008, 16:34 »
0
I uploaded a batch by ftp this morning and they still aren't in the "unfinished files" section.  I thought maybe I skipped Dreamstime when I was uploading to all the sites so I tried again this afternoon and they still aren't there.

Is it just me?


« Reply #1 on: December 09, 2008, 17:41 »
0
there seemed to be upload probs there earlier today. I managed to find only 3 out of 9 from my FTPed batch and but when I tried to upload one at a time error messages -

working now 10pm GMT though

hali

« Reply #2 on: December 09, 2008, 23:42 »
0
me too. i just finished trying to upload an image. got ERROR after uploading it .
so i tried a second time. same ERROR message.

i wrote SUPPORT to tell them.

« Reply #3 on: December 10, 2008, 01:14 »
0
Do the images eventually turn up when all is well, or do I need to reupload them later?

« Reply #4 on: December 10, 2008, 09:58 »
0
I uploaded a small batch last night, and they never showed up in the unfinished files section.  So I uploaded them again.  And waited.  Still a no show.  So I uploaded one via their web page thingy and it went fine.  Checked this morning and still no sign of my FTP'ed files.

« Reply #5 on: December 10, 2008, 12:09 »
0
Sent another small batch this morning.  They showed up shortly after.  The batch from yesterday still wasn't there so I reuploaded for the 3rd time, and a short time later they also appeared.  So it appears all is well now. :)

« Reply #6 on: December 10, 2008, 12:22 »
0
Yep!  All is working fine new  ;D :D ;D

KB

« Reply #7 on: December 10, 2008, 13:07 »
0
Not for me.  ???

I uploaded a test file over an hour ago, and it still hasn't shown up in "Unfinished Files".  :-[

« Reply #8 on: December 10, 2008, 14:30 »
0
it is working fine for me. It took a few minutes as usual and the files were there.

« Reply #9 on: December 10, 2008, 15:53 »
0
it didn't work yesterday for me, but today everything worked just fine as usual.

KB

« Reply #10 on: December 10, 2008, 17:49 »
0
I've been checking, and it took until now before it finally showed up.

Maybe it was just a temporary glitch ... or maybe the system just doesn't like me.  ;D


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
5 Replies
3358 Views
Last post May 11, 2007, 15:13
by john.59
17 Replies
4218 Views
Last post January 04, 2011, 12:00
by dk
2 Replies
1474 Views
Last post August 21, 2010, 18:26
by elvinstar
31 Replies
6611 Views
Last post January 16, 2012, 12:05
by traveler1116
26 Replies
1650 Views
Last post February 12, 2019, 22:28
by captain

Sponsors

Microstock Poll Results