MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Footage Thumbnails not generating on Shutterstock  (Read 3482 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: January 15, 2012, 18:18 »
0
Is anyone else experiencing this problem?

When I upload footage on SS, the thumbnails don't generate until after the images are accepted - if I'm entering image details it never gets beyond a broken image icon, and when they're rejected (which is 2 files so far for "poor editing") I don't actually get anything other than their filename, which makes it really hard to work out which files they're talking about.

Any suggestions?


jbarber873

« Reply #1 on: January 15, 2012, 22:16 »
0
  Holgs- I haven't had this problem lately, but it has happened. Here and there I've experienced weird errors. There is a checkbox on the profile page that you can uncheck so that ftp uploads aren't automatically processed- you get a message on the submit page instead. After I turned auto processing off, things got better, although I now only upload 7 or less video files at a time, because I was getting errors when I uploaded more. You could also try another browser, although that never helps with me, but it's worth a try.

« Reply #2 on: January 16, 2012, 03:57 »
0
The thumbnails sometimes disappear but the clips get reviewed and then they show up.  My last upload had a thumbnail but I had an email that there was an error and I had to re-submit.  SS still aren't as good with footage as they are with stills.


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
4362 Views
Last post November 10, 2006, 01:09
by leaf
2 Replies
3814 Views
Last post November 19, 2008, 18:23
by grp_photo
0 Replies
3336 Views
Last post November 26, 2008, 12:15
by sharpshot
0 Replies
3996 Views
Last post January 21, 2009, 09:32
by sharpshot
3 Replies
3226 Views
Last post May 27, 2018, 11:02
by everest

Sponsors

Mega Bundle of 5,900+ Professional Lightroom Presets

Microstock Poll Results

Sponsors

3100 Posing Cards Bundle