MicrostockGroup

Microstock Photography Forum - General => Microstock Services => MicrostockSubmitter => Topic started by: DCStudio on November 26, 2017, 11:18

Title: Stocksubmitter bug that is driving me CRAZY!!!
Post by: DCStudio on November 26, 2017, 11:18
Hello everebody. I have been using stocksubmitter for more than a year now and I am preatty happy with it but one bug is driving me CRAZY specially the last couple of days!

I have a unlimited subbmition account so when I receive a message that all my submisions are used allready is driving me nuts! The last couple of days is only for videohive site that is giving me this error. I have tried contacting the support but, as usualy, nobody is answearing there and the last couple of times I receuive the message: [6:17:45 PM] [System]: Disconnected from the chat server :(

Did somebody else had the same problem lattely?
Title: Re: Stocksubmitter bug that is driving me CRAZY!!!
Post by: steheap on November 26, 2017, 12:17
Its working fine for me

Steve
Title: Re: Stocksubmitter bug that is driving me CRAZY!!!
Post by: DCStudio on November 26, 2017, 12:22
Generally is working fine for me too, but this bug keeps popping up from time to time. Last time was with alamy, the same thing! And usually it dissapears the next day, but this time is allready the second day in a row that is doing the same thing!
Title: Re: Stocksubmitter bug that is driving me CRAZY!!!
Post by: steheap on November 26, 2017, 14:48
I am having issues with Alamy today, but it is saying that the FTP server is not responding properly. All the other sites are working correctly.

Steve
Title: Re: Stocksubmitter bug that is driving me CRAZY!!!
Post by: Niakris on November 27, 2017, 00:21
Hello everebody. I have been using stocksubmitter for more than a year now and I am preatty happy with it but one bug is driving me CRAZY specially the last couple of days!

I have a unlimited subbmition account so when I receive a message that all my submisions are used allready is driving me nuts! The last couple of days is only for videohive site that is giving me this error. I have tried contacting the support but, as usualy, nobody is answearing there and the last couple of times I receuive the message: [6:17:45 PM] [System]: Disconnected from the chat server :(

Did somebody else had the same problem lattely?

For a quick response you can contact us via e-mail mephisto123@gmail.com or Telegram Netherspite.

If you're using an unlimited subscription plan then this error message probably means you're logging in with a guest account instead of your login and password.
Please ensure you're logging in using your login and password.
Title: Re: Stocksubmitter bug that is driving me CRAZY!!!
Post by: DCStudio on November 27, 2017, 05:06
I have write it an email to you or the members of your team. Shortly - your suggestion did not work since I was logged in with my account, not a guest account. The problem still persist. Thank you.
Title: Re: Stocksubmitter bug that is driving me CRAZY!!!
Post by: Niakris on November 27, 2017, 12:03
We've already responded to your e-mail, please check it out.
Title: Re: Stocksubmitter bug that is driving me CRAZY!!!
Post by: DCStudio on November 29, 2017, 18:01
I have replyed to the mail and have send 3 error reports. Nothing. I still get the same error to videohive.
Title: Re: Stocksubmitter bug that is driving me CRAZY!!!
Post by: Niakris on November 29, 2017, 23:36
I am sorry for the delay, please check your e-mail again.
Title: Re: Stocksubmitter bug that is driving me CRAZY!!!
Post by: DCStudio on November 30, 2017, 05:26
Your last e-mail helped :) Thank you very much :)