MicrostockGroup Sponsors

Envato Elements

Author Topic: Is anyone else having issues with the forum?  (Read 4977 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Ron

« Reply #25 on: November 23, 2013, 08:17 »
0
Read comment 11 but it still would have to be turned of manually for the threads it was enabled on.


ShadySue

« Reply #26 on: November 23, 2013, 08:22 »
0
Read comment 11 but it still would have to be turned of manually for the threads it was enabled on.

Thanks, I somehow missed that post, and also somehow overlooked it when I fiddled around in my profile. Need to get back out!

« Reply #27 on: November 23, 2013, 16:28 »
0
sorry - i have been playing with the settings.  I didn't mean to turn on all the notifications.  I think I've fixed it and set it back to where it was before.  Let me know if you are still experiencing problems with auto emails when you reply to a thread.

The problem with the links on the front page not redirecting to the correct post - I still have to look at that. 

ShadySue

« Reply #28 on: November 24, 2013, 11:22 »
0
I'm still getting auto-emails, but probably they were threads I replied to before your change rather than new ones.

« Reply #29 on: November 25, 2013, 02:31 »
0
I'm still getting auto-emails, but probably they were threads I replied to before your change rather than new ones.


I looked at your account settings and you it looks like you shouldn't be auto-subscribing to any threads.  You can always view your own settings here and change them if you like.  You can also easily unsubscribe to any/all threads on this page
www.microstockgroup.com/index.php?action=profile;area=notification

« Reply #30 on: November 25, 2013, 07:04 »
0
Starting yesterday I am no longer being directed to unread posts. Instead I am being sent to the top of the current page regardless of whether I have read those posts or not. Previously I would select the "home" button and then look for bold topics. After clicking the topic it would redirect me to the unread posts and bypass the read ones. This is no longer happening. Same on my home laptop, ipad, and work computer.
Anyone else?

Ok.. I'm assuming this is still causing people problems?  Are the topics you have read non-bold? .. or are all the topics on the front page bold?

I'm trying to recreate the problem somehow from my end but I'm not sure quite how to do it....
« Last Edit: November 25, 2013, 07:14 by leaf »

ShadySue

« Reply #31 on: November 25, 2013, 07:32 »
0
I'm still getting auto-emails, but probably they were threads I replied to before your change rather than new ones.


I looked at your account settings and you it looks like you shouldn't be auto-subscribing to any threads.  You can always view your own settings here and change them if you like.  You can also easily unsubscribe to any/all threads on this page
www.microstockgroup.com/index.php?action=profile;area=notification


Are you confirming that I shouldn't be getting notifications? As far as I can see, both checkboxes are blank, but I had several notifications when I logged into my emails this a.m.

« Reply #32 on: November 25, 2013, 08:01 »
0
I'm still getting auto-emails, but probably they were threads I replied to before your change rather than new ones.


I looked at your account settings and you it looks like you shouldn't be auto-subscribing to any threads.  You can always view your own settings here and change them if you like.  You can also easily unsubscribe to any/all threads on this page
www.microstockgroup.com/index.php?action=profile;area=notification


Are you confirming that I shouldn't be getting notifications? As far as I can see, both checkboxes are blank, but I had several notifications when I logged into my emails this a.m.


I can see that you are (were) subscribed to a few threads.  You can see which threads you are subscribed to on this page  I've unsubscribed you to all the threads manually just now so starting now you shouldn't get any emails.

ShadySue

« Reply #33 on: November 25, 2013, 08:10 »
0
OK, thanks. I never subscribed to any threads, as I'm on here more than I check my emails!

« Reply #34 on: November 28, 2013, 08:20 »
0
Automatically going to the new post in a thread still isn't working.  It just goes to the top of the newest page.

« Reply #35 on: November 28, 2013, 08:48 »
0
Automatically going to the new post in a thread still isn't working.  It just goes to the top of the newest page.

daaahhhhh.. grumble grumble grumble.  I was hoping it would fix itself!

« Reply #36 on: November 28, 2013, 08:49 »
0
And I just got an email about your reply! Lol.

« Reply #37 on: November 28, 2013, 10:23 »
0
that's becuase you are still subscribed to this thread (it happened auto-magically when the fumble happened earlier)  You can unsubscribe on this page
www.microstockgroup.com/index.php?action=profile;area=notification;

Spray and Pray

« Reply #38 on: November 28, 2013, 10:37 »
0
I think Leaf needs a vacation lol!  :)



« Reply #39 on: November 28, 2013, 15:06 »
0
^^^Looks like Spray and Pray took one as well.  Just to confirm, if it helps at all, that I'm not experiencing any problems with the site as described. Using IE9 and my desktop computer. Regards, David.

« Reply #40 on: November 28, 2013, 15:15 »
0
^^^Looks like Spray and Pray took one as well.  Just to confirm, if it helps at all, that I'm not experiencing any problems with the site as described. Using IE9 and my desktop computer. Regards, David.

me neither.  It would be much easier if everyone was or wasn't having a problem :S

« Reply #41 on: November 28, 2013, 22:32 »
0
The good news: the forum's working fine for me in both FF and Chrome.  The bad news: the forum is not working in Safari (goes to the top of the current page instead of the last post).  This is happening on both my desktop and iPad.  Hope this helps.

 :o

« Reply #42 on: November 28, 2013, 22:51 »
0
All apple products here too. Phone iPad laptop and desktop. Same problem on all.

« Reply #43 on: November 29, 2013, 00:42 »
0
ahh ok.

So, is anyone having problems in a browser OTHER THAN Safari?  If so, please raise your hand

« Reply #44 on: November 29, 2013, 21:49 »
0
Firefox on Mac is working correctly for me. Safari is not.

« Reply #45 on: September 30, 2015, 11:22 »
0
Suddenly, my phone is auto scrolling to the newest unread post for me.  Yeah!

Envato ElementsMicrostock Insider

 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
18 Replies
5184 Views
Last post June 23, 2007, 21:18
by madelaide
FTP Issues?

Started by graficallyminded Cutcaster

15 Replies
4763 Views
Last post March 12, 2009, 18:01
by Magnum
8 Replies
5686 Views
Last post December 10, 2010, 16:44
by jamirae
7 Replies
2754 Views
Last post January 06, 2012, 14:27
by mtilghma
6 Replies
2415 Views
Last post November 24, 2012, 19:19
by OM

Sponsors

Microstock Poll Results

Sponsors

Envato Elements