pancakes

MicrostockGroup Sponsors

Envato Elements

Author Topic: Can't login in IE  (Read 4665 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: January 13, 2008, 17:55 »
0
I normally log in in Netscape, but when I want to upload, I have to log in using IE6.  However this is not working, the page https://www.luckyoliver.com/login never loads, although I can see the main page http://www.luckyoliver.com correctly.

I can upload with FTP, but there is a particular image with special characters that LO doesn't normally read, so I have to edit, but edition doesn't work in NS.   :-[

I tried to clean the cache and cookies, that didn't help.  It must be something easy, as it worked before.  Any suggestions?  Can it be some security level setting?

Regards,
Adelaide


« Reply #1 on: January 13, 2008, 20:11 »
0
Hi Adelaide,

this could be the anti pop-up of your browser.

Don't know how to deactivate it in Netscape and I don't remember in IE6.

Have a look in the tools or the options of your browser.  In IE7, it is under Tools.

Hope it helps!

Claude

« Reply #2 on: January 13, 2008, 20:14 »
0
Firefox! Best browser in the universe   ;D

« Reply #3 on: January 18, 2008, 19:34 »
0
Claude,

Pop-ups are not disabled for me.  I tried many things, including adding them to my secure zones, no luck.  I only get the progress bar at the bottom stopping at about 1/3 of the way and it never loads.

I've emailed LO but no reply.  I think I'll delete that photo, because it impedes me  from submitting more.

Regards,
Adelaide

dbvirago

« Reply #4 on: January 18, 2008, 21:32 »
0
I'm running IE7 and have had no problems logging into LO.  What happens when you try to load the login page?

PaulieWalnuts

  • On the Wrong Side of the Business
« Reply #5 on: January 18, 2008, 21:42 »
0
Using IE7 no problems. Maybe a DNS issue?

« Reply #6 on: January 19, 2008, 11:02 »
0
I'm using IE6 and it always worked before.  Now the main page loads, the login page doesn't.  The progress bar stops at about 30%, the page's title appears at the top or the browser.

I have added their URL as secure, just in case, I have even lowered my security level to see if this was the issue. Nothing worked.

I have emailed LO support before, no reply, it sems I'll have to try it again...

Regards,
Adelaide

« Reply #7 on: March 17, 2008, 19:40 »
0
It gets better and better... Now I can't login using NS either.  When clicking on sign in, I get an error msg saying "connection refused when trying to contact www.luckyoliver.com".  I can navigate through the rest of the site well.

So, as LO management has been unable to fix what worked before and until I get a new computer in a year or so, when I'll have newer software versions, I'm out of LO.

Regards,
Adelaide

« Reply #8 on: March 24, 2008, 19:37 »
0
Any update on this?  I still can't login using IE.  It's all a bit half-arsed isn't it...

dbvirago

« Reply #9 on: March 24, 2008, 20:01 »
0
It gets better and better... Now I can't login using NS either.  When clicking on sign in, I get an error msg saying "connection refused when trying to contact www.luckyoliver.com".  I can navigate through the rest of the site well.

So, as LO management has been unable to fix what worked before and until I get a new computer in a year or so, when I'll have newer software versions, I'm out of LO.

Regards,
Adelaide


Is the url in your post the one you try? Works fine for me. Again IE7.  Try from another computer if you can. Not sure what the prob can be.

I looked at the code behind the page. There is some javascript. Check all your settings regarding javascript execution. Only thing I could see.

« Reply #10 on: March 24, 2008, 20:07 »
0
NS resumed working fine.  I still can't log in using IE6 though, but I tried IE7 at work and it's ok (but I won't be using my office computer).  What bothers me is that it must be something simple, as it worked not long ago.  I don't expect them to give support to NS7, but IE6? 

Regards,
Adelaide

« Reply #11 on: March 30, 2008, 23:49 »
0
I tried to log in today...
The site is not even loading.

...is the site down?

« Reply #12 on: March 31, 2008, 05:19 »
0
Hello, yes, site down for me too.
...in every sense of the word!  ;)

« Reply #13 on: March 31, 2008, 17:15 »
0
as of a few minutes ago,  can't log on in NS.   8)=tom


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
11 Replies
1773 Views
Last post April 01, 2013, 12:02
by grsphoto
4 Replies
2217 Views
Last post July 01, 2013, 14:32
by Susanita
1 Replies
1773 Views
Last post June 12, 2013, 01:43
by 7Horses
10 Replies
1910 Views
Last post August 15, 2013, 09:36
by tickstock
19 Replies
4461 Views
Last post January 27, 2014, 03:13
by qwerty

Sponsors

Microstock Poll Results