MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Shutterstock sign in issues  (Read 1637 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: February 09, 2020, 09:31 »
0
Tonight, I was having a problem with the pop up Shutterstock sign in page that appears when I'm using Stocksubmitter. Specifically, it's to do with the 'I am not a robot' option. When I click that option, no tick appears. Instead, the photo test appears where I have to select which images feature cars, motorbikes or traffic lights etc. And no matter how many times I click on the 'I am not a robot' option, it always remains blank. I cannot get the tick to appear.

Ive closed this pop up screen a few times and each time it reappears, I have the same problem.


« Reply #1 on: February 09, 2020, 09:36 »
0
Tonight, I was having a problem with the pop up Shutterstock sign in page that appears when I'm using Stocksubmitter. Specifically, it's to do with the 'I am not a robot' option. When I click that option, no tick appears. Instead, the photo test appears where I have to select which images feature cars, motorbikes or traffic lights etc. And no matter how many times I click on the 'I am not a robot' option, it always remains blank. I cannot get the tick to appear.

Ive closed this pop up screen a few times and each time it reappears, I have the same problem.

You need to pass that test, click the images that contain what they say.
And then click the Verify button. If they ask to - do it again.
Until the popup closes and the tick appears.

« Reply #2 on: February 09, 2020, 09:52 »
0
I have passed the photo test multiple times and verified it each time. Though I still can't place a tick on the 'I am not a robot' option.

« Reply #3 on: February 10, 2020, 01:52 »
0
I have passed the photo test multiple times and verified it each time. Though I still can't place a tick on the 'I am not a robot' option.


Have you tried another browser ?

« Reply #4 on: February 10, 2020, 02:47 »
0
Have you tried another browser ?

I'm assuming the SS pop up is connected to the Stocksubmitter program rather than any browser I'm using. Though I guess it wouldn't hurt to change the browser to see if that makes a difference. It used to wok fine when I was using Google Chrome at the same time as Stocksubmitter.

« Reply #5 on: February 10, 2020, 08:10 »
0
I have passed the photo test multiple times and verified it each time. Though I still can't place a tick on the 'I am not a robot' option.

Could you record a video of the whole process and send to me by email: [email protected] ?


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
5 Replies
3256 Views
Last post October 14, 2013, 14:50
by djpadavona
8 Replies
3080 Views
Last post February 10, 2016, 13:35
by YadaYadaYada
1 Replies
2005 Views
Last post November 01, 2016, 15:55
by Jo Ann Snover
1 Replies
1974 Views
Last post June 22, 2017, 17:31
by oscarcwilliams
Adobe Sign In issues

Started by nobody Adobe Stock

5 Replies
1862 Views
Last post November 15, 2018, 11:38
by marthamarks

Sponsors

Mega Bundle of 5,900+ Professional Lightroom Presets

Microstock Poll Results

Sponsors

3100 Posing Cards Bundle