pancakes

MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Stocksubmitter bug that is driving me CRAZY!!!  (Read 3353 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: November 26, 2017, 11:18 »
0
Hello everebody. I have been using stocksubmitter for more than a year now and I am preatty happy with it but one bug is driving me CRAZY specially the last couple of days!

I have a unlimited subbmition account so when I receive a message that all my submisions are used allready is driving me nuts! The last couple of days is only for videohive site that is giving me this error. I have tried contacting the support but, as usualy, nobody is answearing there and the last couple of times I receuive the message: [6:17:45 PM] [System]: Disconnected from the chat server :(

Did somebody else had the same problem lattely?


steheap

  • Author of best selling "Get Started in Stock"

« Reply #1 on: November 26, 2017, 12:17 »
0
Its working fine for me

Steve

« Reply #2 on: November 26, 2017, 12:22 »
0
Generally is working fine for me too, but this bug keeps popping up from time to time. Last time was with alamy, the same thing! And usually it dissapears the next day, but this time is allready the second day in a row that is doing the same thing!

steheap

  • Author of best selling "Get Started in Stock"

« Reply #3 on: November 26, 2017, 14:48 »
0
I am having issues with Alamy today, but it is saying that the FTP server is not responding properly. All the other sites are working correctly.

Steve

« Reply #4 on: November 27, 2017, 00:21 »
0
Hello everebody. I have been using stocksubmitter for more than a year now and I am preatty happy with it but one bug is driving me CRAZY specially the last couple of days!

I have a unlimited subbmition account so when I receive a message that all my submisions are used allready is driving me nuts! The last couple of days is only for videohive site that is giving me this error. I have tried contacting the support but, as usualy, nobody is answearing there and the last couple of times I receuive the message: [6:17:45 PM] [System]: Disconnected from the chat server :(

Did somebody else had the same problem lattely?

For a quick response you can contact us via e-mail mephisto123@gmail.com or Telegram Netherspite.

If you're using an unlimited subscription plan then this error message probably means you're logging in with a guest account instead of your login and password.
Please ensure you're logging in using your login and password.

« Reply #5 on: November 27, 2017, 05:06 »
0
I have write it an email to you or the members of your team. Shortly - your suggestion did not work since I was logged in with my account, not a guest account. The problem still persist. Thank you.

« Reply #6 on: November 27, 2017, 12:03 »
0
We've already responded to your e-mail, please check it out.

« Reply #7 on: November 29, 2017, 18:01 »
0
I have replyed to the mail and have send 3 error reports. Nothing. I still get the same error to videohive.

« Reply #8 on: November 29, 2017, 23:36 »
0
I am sorry for the delay, please check your e-mail again.

« Reply #9 on: November 30, 2017, 05:26 »
0
Your last e-mail helped :) Thank you very much :)


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
3257 Views
Last post March 25, 2006, 19:21
by fintastique
7 Replies
4372 Views
Last post October 04, 2007, 13:56
by snoozle
27 Replies
9828 Views
Last post February 19, 2008, 19:52
by madelaide
82 Replies
29032 Views
Last post October 01, 2010, 07:33
by Dan_Wiedemann
15 Replies
8985 Views
Last post May 13, 2014, 09:20
by Nasima

Sponsors

Microstock Poll Results