pancakes

MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Can not FTP to Pond5  (Read 4912 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: January 14, 2018, 09:29 »
0
I used FileZilla 3.20.1 to upload my videos to Shutterstock with no problems for quite some time and still do it daily. So I did with Pond however about a couple of months ago it stopped working. FileZilla properly connects to Pond and uploads file till it shows 100% and either stays without doing anything or starts uploading over again. No file arrives to Pond. I can upload via Pond website but it is less convenient (if I queue more than 10-15 files half show error or, in case of large file, it does not upload as all - error almost straight away). Pond technical support did offer any meaningful help or explanation. Any thoughts/advises or anyone had similar problems?


« Reply #1 on: January 14, 2018, 09:49 »
0
I have been having problems with the Pond 5 uploader recently.
It is a pain but the only effective way to upload at the moment which works for me is to use the site uploader and send no more than 2 files at a time.

« Reply #2 on: January 14, 2018, 13:02 »
0
It wouldn't connect via ftp for me, then I poked around on the P5 site and saw the ftp server had changed, so I changed that, but it wouldn't accept the password I tried to put in (nothing happened when I submitted it). I think a new browser solved that. Then ftp via FileZilla worked.

« Reply #3 on: January 15, 2018, 04:32 »
0
I have been having problems with the Pond 5 uploader recently.
It is a pain but the only effective way to upload at the moment which works for me is to use the site uploader and send no more than 2 files at a time.

I have exactly the same problem, that started months ago, contacted support and they said that everything is ok on their side. The problem persists. And since then i am just using website upload option and it works good for me, even for more files at once. Tho my lats upload was 10 files (~18GB), and i had 9 errors with one good file. This never happened before, maybe 1 error at a time, but never 9 of 10.

« Reply #4 on: January 15, 2018, 11:15 »
0
Thank you all for your feedback. It seems I solved problem - I can now upload with FileZilla, thanks to pancaketom for a hint. I deleted and put in my password again and did this to all FileZilla settings. Touch wood, it works now. Nevertheless upload via website remains a huge pain.


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
9 Replies
6194 Views
Last post September 26, 2011, 12:39
by Pond5 Crew
7 Replies
3225 Views
Last post August 26, 2013, 08:53
by dingles
5 Replies
3585 Views
Last post August 29, 2017, 23:11
by rinderart
7 Replies
5547 Views
Last post May 29, 2018, 22:51
by kenwood
14 Replies
4615 Views
Last post July 04, 2018, 01:23
by Video-StockOrg

Sponsors

Microstock Poll Results