MicrostockGroup Sponsors


Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Topics - lkpub

Pages: [1]
1
Symbiostock - General / Spam Registrations
« on: July 09, 2013, 11:20 »
Lately I've been getting hit with a lot of fake spam registrations and I was getting fed up with having to go in and delete users and/or block them... My security plugin is great and stops a lot of crap (Wordfence) but just wasn't stopping everything... Neither was Akismet...

I've been using/testing a recommended plugin ( http://www.blogseye.com/i-make-plugins/stop-spammer-registrations-plugin/ ) on one of my other sites that was getting hit with a lot of Comment spam and it stopped most of it... in fact, almost all of it... so I thought I'd try it on my SS site...

Well gang... I'm happy to say it worked great and I have not received one spam/bot registration since... I know if I'm getting hit with them the rest of you are too or will be soon enough... so give this plugin a shot... it works flawlessly with just the standard install but you can edit all sorts of options... easy...

One proxy domain in particular is sending most of these registrations right now from vpn999.com and all have hotmail email addresses... I added that domain in the options and it has been stopping them...

I highly recommend using Wordfence and Stop Spammer Registrations together... besides being secure you won't have to deal with too much spam either... AND BOTH ARE FREE PLUGINS.

Here's the links again... =}

http://www.blogseye.com/i-make-plugins/stop-spammer-registrations-plugin/

http://wordpress.org/plugins/wordfence/

Linda  =}

2
Testing my Login/Register set up and created two new user accounts and after logging in I see the Jetpack Menu Link in the Dashboard admin area (left vertical)... it links to the Jetpack admin page... how do I remove this from the Menu area?

Thanx
Linda  =}

3
I'm getting error messages in my Network Settings tab, (functions opendir) and I assuming that's because I haven't set up a network yet. What has me totally confused is the Symbiocard setup and on my images (which I'm just starting to upload) there's an Info area that's empty and the SS logo showing (profile image?)... I'm really confused to how I set all this up... could someone please enlighten me? LOL...

Thanx
Linda  =}

4
I just installed the 2.2.7 version but it keeps telling me to update the theme from v.2.2.7 to 2.2.7? I do the update from within the Updates, says it's updated but still keeps telling me to update the theme... cleared my cache etc yet it still keeps happening?

Thanx

5
Symbiostock - Technical Support / Drop down menus
« on: May 05, 2013, 14:19 »
I can see this is gonna be a long day... ;) 

Drop down menus: For the Image Categories, they don't get automatically added to the main menu? Do I need to edit them manually and add them in the custom menus? I see everyone has the drop down menus but none are showing up for me. I assumed it was automatic, once published.

Also, adding a new category when editing images does not add the new category... is this a bug?

Really appreciate all the help guys... hard to believe I'm an experienced wordpress user and designer... geez... talk about having an "off day" and being brain dead. Wow... LOL.

Thanx again.

6
Symbiostock - Technical Support / Default Pricing
« on: May 05, 2013, 12:40 »
Is there a way to set default prices? I'm not seeing any or am I missing it?

Thanx

7
Symbiostock - Technical Support / Image Problems
« on: May 05, 2013, 12:39 »
I upload the image files using the Symbiostock image loader, but when I click on Process, nothing is there? If I go to all images then I see them. I have installed the latest ver 1.35 cause I was having so many problems getting images uploaded before and getting errors.

Even FTP'd the images but they never showed up. Memory is not a problem 256M, but since upgrading at least now I see images after uploading. FTP'd ones never showed up altho they are on the server. Very confusing.

What am I doing wrong that I can't get them to show up in Processor?

Thanx

8
Are there any specific instructions for upgrading versions or is simply overwriting existing files with new ones?

Thanx

Pages: [1]

Sponsors

Mega Bundle of 5,900+ Professional Lightroom Presets

Microstock Poll Results

Sponsors

3100 Posing Cards Bundle