MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Clips not processed, is it only me?  (Read 2255 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: October 16, 2017, 17:24 »
0
Some of my clips, via ftp, have not been processed for a few days. Some smaller sized ones got through. Normally they would have been ready for indexing after a few hours.

I have written to SS, but not sure if I have the correct email address. No reply has been received yet. What is the correct support email?

Any advice will be greatly appreciated!


« Reply #1 on: October 17, 2017, 22:46 »
0
Would anyone please tell me how to contact Shutterstock support? What is the email?

Thanks!

« Reply #2 on: October 18, 2017, 01:58 »
0
Same thing is happening to me. For every 10 clips 2 seem to vanish into thin air. Been like this for a month or so now. Really annoying.

« Reply #3 on: October 18, 2017, 02:24 »
0
Same thing is happening to me. For every 10 clips 2 seem to vanish into thin air. Been like this for a month or so now. Really annoying.

I am used to it now.

« Reply #4 on: October 18, 2017, 03:11 »
0


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
4 Replies
2928 Views
Last post November 26, 2009, 04:22
by sam100
2 Replies
2473 Views
Last post March 01, 2012, 09:01
by joshsprague
15 Replies
4242 Views
Last post April 11, 2012, 17:15
by MarcvsTvllivs
34 Replies
12122 Views
Last post December 20, 2014, 09:25
by PaulieWalnuts
32 Replies
6376 Views
Last post April 01, 2019, 08:56
by davidbautista

Sponsors

Microstock Poll Results