pancakes

MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Submission status email was never sent anymore  (Read 1336 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: June 29, 2019, 15:02 »
0
I'm the only one who stopped receiving the "Submission status" emails??


« Reply #1 on: June 29, 2019, 15:37 »
0
Sometimes I get them sometimes I don't....

« Reply #2 on: June 29, 2019, 17:06 »
+4
When I do get them, it is long after I already know the status. They've been useless since they changed the format

« Reply #3 on: June 29, 2019, 17:28 »
0
When I do get them, it is long after I already know the status. They've been useless since they changed the format

Yes, you are right, i just like to check this mails and i just realize they dont send it anymore...

Uncle Pete

  • Great Place by a Great Lake - My Home Port
« Reply #4 on: June 30, 2019, 12:56 »
0
When I do get them, it is long after I already know the status. They've been useless since they changed the format

That's my experience too, if I get anything it's days after the files are live, and I already see them myself. On the other hane a recent batch of 56 I think I got one email for each image, if I got anything at all.

Dio

« Reply #5 on: August 21, 2019, 02:14 »
0
Hi there,

Can any SS contributors confirm if you're able to access the Account Settings of your profile? I'm currently getting a Error code: 500 and want to check out if that's just me.

Thanks in advance.

« Reply #6 on: August 21, 2019, 02:23 »
0
Hi there,

Can any SS contributors confirm if you're able to access the Account Settings of your profile? I'm currently getting a Error code: 500 and want to check out if that's just me.

Thanks in advance.
No error here, it loads normally.

« Reply #7 on: August 21, 2019, 05:43 »
0
Hi there,

Can any SS contributors confirm if you're able to access the Account Settings of your profile? I'm currently getting a Error code: 500 and want to check out if that's just me.

Thanks in advance.

Yup, same here. I get the error code every time I try to access the account settings, so it's not just you.

Dio

« Reply #8 on: August 21, 2019, 06:26 »
0
Thanks Ukko

I have already reported this to Contributor support. They asked me to do the usual stuff (clear cookies, different browser, etc) but nothing works.

Glad to hear I'm not the only one, thanks for confirming!


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
5 Replies
3773 Views
Last post March 01, 2011, 10:36
by grp_photo
1 Replies
1956 Views
Last post August 27, 2013, 11:59
by cidepix
2 Replies
1956 Views
Last post September 09, 2013, 09:20
by jareso
0 Replies
1375 Views
Last post September 19, 2015, 06:45
by pixel86
2 Replies
2134 Views
Last post May 04, 2017, 16:41
by Stepunk

Sponsors

Microstock Poll Results