pancakes

MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Site Speed  (Read 3781 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« Reply #50 on: February 21, 2020, 18:32 »
+8
I'm glad to see it back - it was totally unreachable for a day or so for me.


« Reply #51 on: February 21, 2020, 21:42 »
+2
I was really worried, the site was unreachable for several days.

« Reply #52 on: February 22, 2020, 01:02 »
+2
Yay! Site is up and running. Any ideas what is causing these problems?
1) Coronavirus?
2) Huawei?
3) Russia?

« Reply #53 on: February 22, 2020, 02:18 »
0
Yay! Site is up and running. Any ideas what is causing these problems?
1) Coronavirus?
2) Huawei?
3) Russia?

perhaps site is directly or mentally connected to "our sales" :D :P

Happy to see forum again up!

« Reply #54 on: February 22, 2020, 04:31 »
+1
Yay! Site is up and running. Any ideas what is causing these problems?
1) Coronavirus?
2) Huawei?
3) Russia?

1 & 2 & 3 ?

« Reply #55 on: February 22, 2020, 10:38 »
+1
I was also unable to open the site for a few days. Even the websites which check if a site is on or offline gave me that it was down worldwide.


Searched info on Fakebook but nor the msg page or Tyler pages mentioned anything. It was very strange. Started to think if some agency took legal action to shut msg down...

« Reply #56 on: February 22, 2020, 12:09 »
0
Me too! MSG down but not out! A lot of chaos out there recently. But not all bad. SS sales shifting into high gear while DP can't seem to upload files. Very bumpy kind of start to 2020!

« Reply #57 on: February 22, 2020, 13:12 »
+2
Might be good to have an additional msg facebookgroup, just as a backup.

Uncle Pete

  • Great Place by a Great Lake - My Home Port
« Reply #58 on: February 22, 2020, 15:05 »
0
I'm glad to see it back - it was totally unreachable for a day or so for me.

Out of date SSl certificate this time.


« Reply #59 on: February 24, 2020, 01:28 »
+5
I'm not sure what the problem was, but a server reset fixed the issue. I could have fixed it earlier but I was away in a place without internet so i didn't know about the issue until I came back :(

Uncle Pete

  • Great Place by a Great Lake - My Home Port
« Reply #60 on: February 24, 2020, 09:54 »
0
I'm not sure what the problem was, but a server reset fixed the issue. I could have fixed it earlier but I was away in a place without internet so i didn't know about the issue until I came back :(

Looked like this.



From some searching (I don't know what this means) "disabling Anti-DDoS protection of LSWS solved the issue."

And from Cloudfair: "your origin server is resetting TCP connections during the SSL handshake, so the handshake fails" but reading the error screnn, that could be a different issue.

Here's one more.  https://support.cloudflare.com/hc/en-us/articles/115003011431-Troubleshooting-Cloudflare-5XX-errors#525error

Error 525: SSL handshake failed

525 errors are often caused by a configuration issue on the origin web server. Error 525 occurs when these two conditions are true:

    The SSL handshake fails between Cloudflare and the origin web server, and
    Full or Full (Strict) SSL is set in the Overview tab of your Cloudflare SSL/TLS app.

Resolution

Contact your hosting provider to exclude the following common causes at your origin web server:

    No valid SSL certificate installed
    Port 443 (or other custom secure port) is not open
    No SNI support
    The cipher suites accepted by Cloudflare does not match the cipher suites supported by the origin web server

If 525 errors occur intermittently, review the origin web server error logs to determine the cause. Configure Apache to log mod_ssl errors. Also, nginx includes SSL errors in its standard error log, but may possibly require an increased log level.



If you can get your host to increase the log level, maybe they can see what's happening?



« Reply #61 on: March 21, 2020, 13:07 »
+2
MSG is quite often Not Loading. going On a few Months.

« Reply #62 on: March 23, 2020, 15:57 »
0
Yesterday message was "unable to create tables {smf something}" IIRC. Lasted for some time and then everything was good again. Apologies had too many things in mind and forgot to report.

« Reply #63 on: March 24, 2020, 04:06 »
+6
Yep - there was a database error.  I got it fixed yesterday morning.
I've also managed to stop some of the spam, which should help speed a little bit (hopefully)


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
11 Replies
3605 Views
Last post March 18, 2007, 13:49
by hatman12
8 Replies
3144 Views
Last post May 18, 2007, 05:26
by Federico87
25 Replies
10561 Views
Last post April 18, 2008, 16:16
by CofkoCof
0 Replies
1217 Views
Last post May 02, 2012, 01:03
by Microstock Man
7 Replies
1492 Views
Last post December 07, 2012, 17:45
by loop

Sponsors

Mega Bundle of 5,900+ Professional Lightroom Presets

Microstock Poll Results

Sponsors

3100 Posing Cards Bundle