MicrostockGroup

Microstock Photography Language Specific Boards => Suomenkielinen keskustelu => Topic started by: jarih on March 15, 2015, 11:52

Title: PayPal siirrot tässä kuussa, onko onnistunut
Post by: jarih on March 15, 2015, 11:52
Mulla on PayPal siirrot palautuneet takaisin PayPalille tässä kuussa. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut vastaavaa. Olin pankkiin (Säästöpankki) yhteydessä viime viikolla ja selvittävät sitä myös. Aattelin vain, että onkohan yleinenkin ongelma kyseessä ja muilla samoja kokemuksia.
Title: Re: PayPal siirrot tässä kuussa, onko onnistunut
Post by: Metsafile on March 16, 2015, 01:19
Ei ongelmia tuli rahaa 10 ja 11.3. Nordean tiliin.
Title: Re: PayPal siirrot tässä kuussa, onko onnistunut
Post by: jarih on March 16, 2015, 01:35
Muutamilta tutuilta myös kyselin ja heillä myös toimi ok, kyseessä myös muut pankit. Pitää varmaan avata toinen tili toiseen pankkiin jos eivät tuota selvitä.
Title: Re: PayPal siirrot tässä kuussa, onko onnistunut
Post by: jarih on March 16, 2015, 07:27
Veikkaan että tämä alkaa selvitä. Syynä väärä BIC-koodi, jota pankit vaatii IBAN-numeron oheen suorituksissa. Säästöpankin BIC-koodi oli vaihtunut aiemmin, varmaan jo vuosi sitten ja pankki hyväksyi vanhan numeron tähän asti. PayPal tosin kysyy vain IBAN-numeroa tiliä luotaessa, eli niiden täytyy hakea BIC-koodi jostain toisaalta. Voi olla niin, että BIC-koodi ei PayPal:lla vaihdu automaattisesti jos se pankissa vaihtuu. Laitoin tästä kyselyä PayPal:lle.