MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: 100% Stability. Lets fix the final few bugs. The Final Bug Stomping Thread+  (Read 29646 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« Reply #325 on: July 02, 2013, 12:18 »
+2
I just updated -
it seems now that my images show up in a random order rather than by upload date as it was before.
This is by keyword search and just browsing categories.

I'm seeing the same random order results.  Seems like the rank is over-riding the publish date.  I'd like to see a way for them to work together if possible.  Manipulating the publish date lets you move seasonal items to the front.

ETA, update seems to be performing just fine.  I'm getting expected search results and the two images I tested with a #1 rank were promoted to the top spots.


« Reply #326 on: July 02, 2013, 12:43 »
0
i was away for a few days, wasn't able to update my website, I am still at version 2.4.4, want to do the update to 2.4.9, but don't see the update link at my symbiostock theme, is the link temporary taken out by Leo?

Leo Blanchette

« Reply #327 on: July 02, 2013, 13:29 »
0
This feature needs a jumpstart. Go to your bee admin panel and click the generate image info box....all your dreams will come true. If not let me know.

I didn't mail anyone notes on this. Within 24 hours the images will update by themselves to be ready for the rank system. Let me know if issues exist after above step.

« Reply #328 on: July 02, 2013, 13:52 »
0
Leo,

I had this error message when processing images with v2.4.8:
Fatal error: Call to a member function get_error_message() on a non-object in /home2/aseanpho/public_html/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/image-processor/symbiostock_image_processor.php on line 1127

I upgraded to 2.4.9 but still the same message, any idea?

Laurent

Leo Blanchette

« Reply #329 on: July 02, 2013, 14:00 »
0
That is happening here:

Code: [Select]
if ( in_array( 'jpg', $info[ 'extensions' ] ) ) {

if(!file_exists($dir . $file_name . '.jpg') ){
$this->error = true;
echo '<br />';
$error = $image->get_error_message();
echo 'There was a problem with the file...';
return;
}

Send the file to leo at symbiostock . com so I can fix it for next release?

Its either IPTC or a file name thing.

« Reply #330 on: July 02, 2013, 14:19 »
0
When trying to upload, I get the following message: "You browser doesn't have Flash, Silverlight, Gears, BrowserPlus or HTML5 support."  This is my first upload in a couple of weeks, so I don't know how long the problem has existed.  Anybody else experience this?

« Reply #331 on: July 02, 2013, 14:25 »
0
When trying to upload, I get the following message: "You browser doesn't have Flash, Silverlight, Gears, BrowserPlus or HTML5 support."  This is my first upload in a couple of weeks, so I don't know how long the problem has existed.  Anybody else experience this?


I saw that when i added a plugin that the upload window didnt like. Try turning off plugins one by one until the upload window comes back.

« Reply #332 on: July 02, 2013, 14:26 »
0
Yes, i switched to ftp and problem was solved

« Reply #333 on: July 02, 2013, 14:36 »
0
Thanks Leo I sent you the file in question by email.

update: I uploaded the file by http and it was ok during processing..
« Last Edit: July 02, 2013, 14:43 by MicrostockExp »

Leo Blanchette

« Reply #334 on: July 02, 2013, 14:37 »
0
When trying to upload, I get the following message: "You browser doesn't have Flash, Silverlight, Gears, BrowserPlus or HTML5 support."  This is my first upload in a couple of weeks, so I don't know how long the problem has existed.  Anybody else experience this?

Thats also an odd one that haunts random people. I might have to switch the uploads destination to be a folder outside of the theme one.

« Reply #335 on: July 02, 2013, 17:00 »
0
When trying to upload, I get the following message: "You browser doesn't have Flash, Silverlight, Gears, BrowserPlus or HTML5 support."  This is my first upload in a couple of weeks, so I don't know how long the problem has existed.  Anybody else experience this?

Thats also an odd one that haunts random people. I might have to switch the uploads destination to be a folder outside of the theme one.

Or you could read post 331. I think it's a plugin conflict.

« Reply #336 on: July 02, 2013, 17:25 »
0
When trying to upload, I get the following message: "You browser doesn't have Flash, Silverlight, Gears, BrowserPlus or HTML5 support."  This is my first upload in a couple of weeks, so I don't know how long the problem has existed.  Anybody else experience this?


I saw that when i added a plugin that the upload window didnt like. Try turning off plugins one by one until the upload window comes back.

Thanks, Cathy, but I haven't added any plugins lately. 

« Reply #337 on: July 02, 2013, 17:29 »
0
When trying to upload, I get the following message: "You browser doesn't have Flash, Silverlight, Gears, BrowserPlus or HTML5 support."  This is my first upload in a couple of weeks, so I don't know how long the problem has existed.  Anybody else experience this?


I saw that when i added a plugin that the upload window didnt like. Try turning off plugins one by one until the upload window comes back.

Thanks, Cathy, but I haven't added any plugins lately.

OK, no worries, don't try it then. I'm sure it's what Leo is talking about then.

« Reply #338 on: July 02, 2013, 18:00 »
0
When trying to upload, I get the following message: "You browser doesn't have Flash, Silverlight, Gears, BrowserPlus or HTML5 support."  This is my first upload in a couple of weeks, so I don't know how long the problem has existed.  Anybody else experience this?


I saw that when i added a plugin that the upload window didnt like. Try turning off plugins one by one until the upload window comes back.

Thanks, Cathy, but I haven't added any plugins lately.

OK, no worries, don't try it then. I'm sure it's what Leo is talking about then.

I'll try it anyway.  Maybe the problem arose after one of the theme or plugin updates.  I'll try it later tonight.

« Reply #339 on: July 02, 2013, 18:38 »
0
Just got back into town.  After reading the last couple days of posts I can't tell, can I update to 2.4.9 without it causing a problem with the search?

« Reply #340 on: July 03, 2013, 01:11 »
0
This feature needs a jumpstart. Go to your bee admin panel and click the generate image info box....all your dreams will come true. If not let me know.

I didn't mail anyone notes on this. Within 24 hours the images will update by themselves to be ready for the rank system. Let me know if issues exist after above step.

Hi Leo, do you mean the "Update public image info."?

Leo Blanchette

« Reply #341 on: July 03, 2013, 01:46 »
0
Thats the one!

« Reply #342 on: July 03, 2013, 02:31 »
0
Thats the one!

thanks updated! so far no problem  ;)

Ron

« Reply #343 on: July 04, 2013, 16:09 »
0
Rhode Island is not pulling up any result, but its also not a keyword I want to split up. It doesnt make sense to add Rhode and Island to get Rhode Island. But it does hurt customer experience and sales if thats not working.

Leo Blanchette

« Reply #344 on: July 04, 2013, 16:12 »
0
Rhode Island is not pulling up any result, but its also not a keyword I want to split up. It doesnt make sense to add Rhode and Island to get Rhode Island. But it does hurt customer experience and sales if thats not working.
I'm working on that at this very minute. Right now search will be bug-less if I can fix this one last challenge.

Ron

« Reply #345 on: July 04, 2013, 16:14 »
0
Ow ok, sorry, didnt meant to push. LOL. Thanks again Leo.

Leo Blanchette

« Reply #346 on: July 04, 2013, 19:32 »
0
Just an update:

If I can release latest version tonight, we have some new stats available in Symbiocard (ajt, cascoly, plrang will be curious)

rank_1_images
rank_2_images
rank_3_images

{total of each}

(As you know, these only refer to which images take front seat in your local. Its not a status symbol. So if you have 500 images, and all 500 are rank 1, then you might as well have 500 rank 2 or 3 images.)

rating_0_images
rating_1_images
rating_2_images
rating_3_images


{total of each}

keywords
{total}
categories {total}

filter_level{0-3}
allow_unrated{1 or 0}

alexa_popularity
alexa_rank
alexa_reach
alexa_links_in
alexa_speed


This will help VERY MUCH in being able to
A: Create intelligent databases (like AJT and Cascoly are doing)
B: Help people discover how the individual sites are performing.

Also 404's coming from compound tags have been fixed. HOWEVER compound-keywords are still not found in human searches.



Leo Blanchette

« Reply #347 on: July 04, 2013, 19:45 »
0
...
« Last Edit: July 05, 2013, 04:39 by Leo »

Leo Blanchette

« Reply #348 on: July 04, 2013, 19:46 »
0
Please report any problems.

« Reply #349 on: July 05, 2013, 01:20 »
0
"Update public network info" and Save:

Four identical messages:
"Warning: network_manager::get_alexa_traffic_rank() [network-manager.get-alexa-traffic-rank]: Node no longer exists in /home/phodopus/domains/ajotte.com/public_html/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 855"


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
Final numbers for 06

Started by dbvirago Off Topic

14 Replies
4086 Views
Last post January 03, 2007, 19:16
by maco0708
4 Replies
3191 Views
Last post February 08, 2010, 17:05
by KB
1 Replies
3102 Views
Last post October 05, 2010, 15:09
by AD Tom
53 Replies
9062 Views
Last post August 16, 2012, 03:38
by mtkang
6 Replies
3618 Views
Last post April 22, 2013, 21:34
by bspudd

Sponsors

Microstock Poll Results