pancakes

MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: I appear to have disappeared from the list...  (Read 2266 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: July 26, 2013, 05:44 »
0
I've had glitches with Network List from the start and I still don't appear properly on the Symbiostock Network Page.

Click my Sitelink or Avatar and if you'll go to my site's homepage rather than my Author Page. Click on "Author Page" and you'll still get taken to my site and not my Author Page. So, AFAICT, no-one can directly access my Symbiocard.

Now I've disappeared from Cascoly's List except for one mention.

My obvious concern is that because of the Symbio Network problems that seem to have affected me from the start, my content continues to appear inconsistently, if at all, in searches.

If other Network Members don't realise I exist, I'm also not going to have any incoming links (should someone want to link to me).

There may also be other problems that I am not aware of.

Any ideas?
« Last Edit: July 26, 2013, 05:47 by Imagenomad »


« Reply #1 on: July 26, 2013, 05:58 »
+1
I have added you to my network list :)
Mark

« Reply #2 on: July 26, 2013, 07:09 »
+1
Russell  - If you are using Yeost then try resetting it to its default or toggle it

« Reply #3 on: July 26, 2013, 09:06 »
0
Thanks you two.

Christine - that worked! As far as the Network Page is concerned at least.

I guess after the database updates later I should reappear on who-links-to-who list. Fingers crossed.


« Reply #4 on: July 26, 2013, 09:50 »
0
I had that problem a while ago and Leo found the answer for me

« Reply #5 on: July 26, 2013, 10:58 »
0
Yeah, I can't remember ever ticking it and I didn't notice whether I had before I reset Yoast to the default but there is a tickbox that redirects the Author Page to the site's Homepage. Or maybe it was a combination of other settings.

Whatever, my Author Page is visible now so thanks again. (And vicarious thanks to Leo for the original fix that resulted in my fix).

« Reply #6 on: July 26, 2013, 15:05 »
+1
I just updated all symbiocards to make sure, but the 'who's connected' page still shows only my site connecting to yours.

f I run a search on http://symbiostock-search.com or http://symbiostock.info for 'puffin' your pix come up on both, but when I run it from my sym site, I only get my own puffins, even though I've got you on my list...  something for ajt / leo to track

« Reply #7 on: July 26, 2013, 15:17 »
+1
Imagenomad: Something spoils network results, there is some js code added at beginning. I did some search, and this can be Discus plugin. Do you have it installed?

« Reply #8 on: July 26, 2013, 15:41 »
0
Imagenomad: Something spoils network results, there is some js code added at beginning. I did some search, and this can be Discus plugin. Do you have it installed?

Yes I do use Disqus for my Comments. Should I deactivate it?


« Reply #9 on: July 26, 2013, 15:48 »
+1
Yes, if you want others to link to  your site :)
With this plugin your network results are not displayed.
So maybe deactivate it, and if you want to use it in the future, try to find a solution.
Here is something, maybe it will work for you:
http://wordpress.org/support/topic/plugin-disqus-comment-system-disqus-comment-system-showing-weird-code-on-my-page
There is something about "advanced options", which allow to fix it.

This "weird code" is added to your network results, now it looks like this:

http://stockphotology.com/?s=puffin&submit=Search&post_type=image&symbiostock_network_search=1

« Last Edit: July 26, 2013, 15:51 by ajt »

« Reply #10 on: July 26, 2013, 15:59 »
0
Yes, if you want others to link to  your site :)
With this plugin your network results are not displayed.
So maybe deactivate it, and if you want to use it in the future, try to find a solution.
Here is something, maybe it will work for you:
http://wordpress.org/support/topic/plugin-disqus-comment-system-disqus-comment-system-showing-weird-code-on-my-page
There is something about "advanced options", which allow to fix it.

This "weird code" is added to your network results, now it looks like this:

http://stockphotology.com/?s=puffin&submit=Search&post_type=image&symbiostock_network_search=1


Thanks for that. I've changed the "JS in the Footer" option initially as suggested in that thread. If I continue to have the same problems, I'll deactivate Disqus.

Thanks for your help with this.

Russell


« Reply #11 on: July 26, 2013, 16:03 »
+1
Edit: Now it is ok.


« Reply #12 on: July 26, 2013, 16:03 »
+1
your puffins show up in a search on my sym site now

« Reply #13 on: July 26, 2013, 16:08 »
0
Woot! Woot!

As do images for other search terms. Thanks again, guys. Genuinely grateful.

« Reply #14 on: July 26, 2013, 18:05 »
0
Woot! Woot!

As do images for other search terms. Thanks again, guys. Genuinely grateful.

right, it wasn't because I had a puffin prejudice!

« Reply #15 on: July 27, 2013, 04:24 »
0
Woot! Woot!

As do images for other search terms. Thanks again, guys. Genuinely grateful.

right, it wasn't because I had a puffin prejudice!

How could anyone be prejudiced against puffins?! (Unless you particularly love sandeels...)


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
1834 Views
Last post May 16, 2008, 07:14
by le_cyclope
3 Replies
2410 Views
Last post August 29, 2008, 03:35
by Nemo1024
4 Replies
2347 Views
Last post October 03, 2011, 16:09
by leaf
7 Replies
4241 Views
Last post October 30, 2011, 16:55
by borg
15 Replies
3724 Views
Last post June 16, 2013, 15:47
by Kerioak~Christine

Sponsors

Microstock Poll Results