MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Bug between any contact form and SYMBIOSTOCK - Emails and Notifications  (Read 2070 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: October 30, 2013, 14:31 »
0
I have a thread going on at http://www.symbiostock.org but if you're not over there I'm posting it here as well.

Last week I noticed my contact form wasn't replying to the email of the person that sent the contact message using Contact Form 7.  In fact no contact form that I've used all day (including a standard html+php stand alone) will let me reply to the sender.  When I click reply it wants to reply to my email address and not the one that was placed into the text field.

I then deactivated all of my plugins except for contact form 7 and tested it.  I behaved as it's supposed to.  I then went about activating all my other plugins one by one and found it was the SYMBIOSTOCK - Emails and Notifications plugin within the SY theme that's causing the problems.

Others have seen the same problem on the other message board.  So I'm likely to believe that it's an SY issue since I have a different theme running on my main site and have WP and CF7 updated to current and that one works as it should.

Any insight on how to fix this issue since I can't have the SYMBIOSTOCK - Emails and Notifications deactivated.  I'm running SY version 2.5.6 with the Child Theme.

Thanks,

Anita
« Last Edit: October 30, 2013, 14:33 by Anita Potter »


« Reply #1 on: October 30, 2013, 19:50 »
0
I can not help with the bug, but i suggest you just list your email on the contact page, or if you have another website that has a contact form just link to it. That what i do for my site, to avoid complication with too many plugins. 

« Reply #2 on: October 31, 2013, 02:49 »
0
I'm just trying to figure out a good way to link my working contact form to my stock site but they need to go back to the stock site when it's done.  I could probably open it up in a new window but I fear that this is just going to be a tacky way to handle it from a buyers perspective.

The working form is on my main site that also runs Word Press.  I'm just at a loss.  I need it to be functional and so far nothing I've done has gotten it back to being a functional form.


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
4647 Views
Last post April 17, 2013, 20:17
by cathyslife
12 Replies
3852 Views
Last post April 23, 2013, 20:34
by cathyslife
11 Replies
2509 Views
Last post June 16, 2013, 11:16
by alberto
0 Replies
1193 Views
Last post June 18, 2013, 16:06
by Leo Blanchette
21 Replies
5873 Views
Last post August 27, 2013, 12:49
by Anita Potter

Sponsors

Mega Bundle of 5,900+ Professional Lightroom Presets

Microstock Poll Results

Sponsors

3100 Posing Cards Bundle