MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: My site vanished for a few days  (Read 1256 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: September 29, 2013, 02:42 »
0
I've been away and went to look at my site when I came back and just had the white screen of death.  Looked in my Bluehost cPanel and found the problem.  PHP had switched from 5.3 to 5.4.  I didn't do that, it happened while I was away.  Is there any way to stop that happening or get my site to work with PHP 5.4?

I do need to do some updates, I'm using Symbiostock 2.5.6 and Clean Theme 2.0.0


« Reply #1 on: September 29, 2013, 04:24 »
0
I don't think it works with PHP 5.4

Our forum has moved, we are now at Symbiostock.org

« Reply #2 on: September 29, 2013, 04:32 »
0
 This happened to jsnover, too. After it happened to her, i double checked mine. I was still on 5.2 so apparently didnt get to mine yet.


There is some code in the thread below you can add to your root directory to check your version.


http://www.symbiostock.org/topic/164/resolved-i-was-switched-to-php-54-without-knowing-cant-download/


« Reply #3 on: September 29, 2013, 07:09 »
0
Thanks, I'll reply to that thread in the new forum.


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
5 Replies
2135 Views
Last post May 02, 2008, 10:41
by jsnover
7 Replies
2751 Views
Last post September 17, 2010, 06:43
by scottbraut
13 Replies
2577 Views
Last post May 11, 2011, 16:37
by click_click
8 Replies
20601 Views
Last post May 10, 2015, 22:24
by Open_
5 Replies
2943 Views
Last post January 07, 2019, 12:06
by Sammy the Cat

Sponsors

Microstock Poll Results