pancakes

MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Paypal Charged, Image not Delivered  (Read 2729 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: August 07, 2013, 14:21 »
0
I've seen this discussed elsewhere on the board, but the solution always invlved some kind of security plugin, which I don't have.

A customer bought an image, Paypal took his money and sent me the payment email. The "Customer License Area" just shows the shopping cart, with no link to download the image.

Plugins that I have not deactivated:
Akismet
Jetpack by WordPress.com
Related Posts By Taxonomy
SYMBIOSTOCK - Emails and Notifications


The Customer Sees:

Thank you for your purchase!

Items still in your cart, and not in your download area?
Wait a few seconds and refresh the page. Sometimes paypal takes a few minutes to notify us. If you still have problems, please contact us.


Which never goes away.



« Reply #1 on: August 07, 2013, 14:24 »
0
I think this is still a work in progress. Sometimes the customer has to refresh the page.

Does that mean you've been lucky enough to have a sale, if so well done

« Reply #2 on: August 07, 2013, 14:29 »
0

« Reply #3 on: August 07, 2013, 14:35 »
0

I think this is still a work in progress. Sometimes the customer has to refresh the page.

Does that mean you've been lucky enough to have a sale, if so well done


No, not a real sale yet, unfortunately, just a practice purchase from a friend. I'm wanting to get all the bugs worked out before I get too serious loading in thousands of images. Getting closer!

Check this out http://stock.imagerion.com/symbiostock-paypal-issues/


That link basically just says to disable security plugins, which I have done.


« Reply #4 on: August 07, 2013, 16:00 »
0
I experienced a similar problem, I suspect it was caused by the browser - I was running multiple WP sessions on the same computer, which I do all the time, but perhaps that creates sometimes problems.

The problem was solved by rebooting and re-logging to the website (on the buyer's side).


« Reply #5 on: August 08, 2013, 08:24 »
0
I have the same problem testing Paypal Sandbox. bschell, do you have this working now?

What is supposed to happen?
Does the customer suppose to see a link in the "Customer Licence and File Management Area"? Or do I have to make a download area?

This is what I have:
 Thank you for your purchase!
Items still in your cart, and not in your download area?
Wait a few seconds and refresh the page. Sometimes paypal takes a few minutes to notify us. If you still have problems, please contact us.

« Reply #6 on: August 08, 2013, 11:34 »
0
No, still no luck. I've checked with Paypal, and my IPN is all good. It's just that after the transaction, Symbiostock doesn't give up the goods, even though the "Thank you for your purchase message" does display.

I'm about to give up. I've checked and messed with every possible setting. It *OUGHT* to be working.


« Reply #7 on: August 08, 2013, 12:21 »
0
Which version are you using, this was a problem some time ago but was fixed as far as I am aware.   Is the email with the download link being sent to the "client".  Are you using live or sandbox?

« Reply #8 on: August 08, 2013, 12:39 »
0
Which version are you using, this was a problem some time ago but was fixed as far as I am aware.   Is the email with the download link being sent to the "client".  Are you using live or sandbox?

Symbiostock Version 2.5.6
Wordpress 3.6
Plugins listed above

It didn't send any emails to the customer at all, but I did get the payment email from Paypal.

This was done with "live" Paypal.

« Reply #9 on: August 08, 2013, 12:45 »
0
Also, if anyone wants to actually TRY buying something to see what happens, I've set the first image that displays on the home page to a penny for the "Blogee" size.  Image "Eye Love 5"

« Reply #10 on: August 08, 2013, 12:55 »
0
I have the same thing but with Sandbox. No email sent or recieved and no download available for customer.

version 2.5.6
WP 3.6

« Reply #11 on: August 09, 2013, 11:48 »
0
OK, this is weird. I just tried it again and it's working fine. I haven't changed anything since last night.

I messed with Paypal a bit the night before last, but nothing really yesterday.

I bought an image today, it showed up the customer area AND I got the appropriate email confirmation.

Very strange. Is there something on the network that could change and affect this?

« Last Edit: August 09, 2013, 13:02 by bschell »


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
10 Replies
5132 Views
Last post September 25, 2009, 13:25
by melastmohican
8 Replies
3967 Views
Last post October 17, 2013, 10:19
by madelaide
9 Replies
2118 Views
Last post September 02, 2013, 11:35
by cathyslife
9 Replies
4086 Views
Last post December 20, 2013, 18:56
by dianajo
15 Replies
8950 Views
Last post October 17, 2018, 23:11
by luiscastor

Sponsors

Mega Bundle of 5,900+ Professional Lightroom Presets

Microstock Poll Results

Sponsors

3100 Posing Cards Bundle