pancakes

MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: FTP Problems  (Read 2563 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: May 20, 2009, 09:05 »
0
I posted this several days ago on the cutcaster forum and still haven't gotten a reply.  Maybe someone here can help me??

Quote
Hi all -- I'm new here, obviously ;)

I'm having trouble logging in to ftp. Don't understand it, never had problems with ftp before, but I'm sure it must be something I'm doing wrong as nobody else if reporting problems :oops:

I'm using FileZilla, and have the host set to content.cutcaster.com with the default port of 21.
Loggin type is set as Anonymous and in the advanced section, default host directory is set to /mynumber/

When I click connect I immediately get an error message "Error: Unable to connect!"

I use FileZilla to connect to other micro sites with no problems.

Thank for your help,

Steve


« Reply #1 on: May 20, 2009, 09:12 »
0
I have no problems.

Here is what I have in filezilla:

host: content.cutcaster.com
port: *blank
servertype: ftp
logontype: normal
user: anonymous
password: *blank


*Make sure to log into cutcaster.com with your username and password and click the upload button at the top right. When you scroll down a bit it will show your FTP folder ID #.  Put that number in filezilla in the advanced section of site manager under "default remote directory"
Hope it works! ;)
« Last Edit: May 20, 2009, 09:20 by dragon_fang »


« Reply #3 on: May 20, 2009, 15:59 »
0
My setting match yours, dragoon, except for the port setting.  I tried leaving it blank, but my version of Filezilla wouldn't let me -- kept telling me I had to enter something.  So I put 21 (the default) back in. 

BUT, while looking in the "advanced" section and decided to try the "passive" connect mode.  Sometime this helps in Dreamweaver while connecting with fpt to a server, so I figured it was worth a try.

AND IT WORKED!  Go figure.  Not mentioned anywhere in the instructions, so it must not be normally needed, but it seems it is for me. 

Thank to Dragoon for the advice and to John for the offer of email help.  Now I can start uploading!

« Reply #4 on: May 20, 2009, 16:56 »
0
I'm glad you have it working now!   ;D


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
0 Replies
1884 Views
Last post September 20, 2009, 17:19
by stockastic
7 Replies
4544 Views
Last post November 23, 2009, 18:15
by nata_rass
2 Replies
1127 Views
Last post July 12, 2016, 08:38
by Stock Wife
2 Replies
1002 Views
Last post February 03, 2019, 14:14
by trabuco
5 Replies
2554 Views
Last post April 10, 2019, 09:11
by Uncle Pete

Sponsors

Microstock Poll Results