pancakes

MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: DT sales not updating / showing up  (Read 3310 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: April 03, 2011, 13:17 »
0
I requested a payout at the end of March, so my earnings balance was at 0 at the start of this month. Since then it has gone up a number of times, but only 2 sales show on the image earnings page (the one that lists which images sold and the keywords used). Neither of them have multiple sales for this month. My account statistics page lists 3 sales, but the earnings balance has gone up twice more since those 3 sales. I don't have any referral sales listed and I haven't flagged any images in ages and ages (and besides the amounts are about what one would expect from sales, not just a few cents).

DT was down a bit one of these last days, so maybe it is taking them a while to sync all of the servers, but in the past when sales haven't shown up on the image earnings page, they were always there by the next day.

Has anyone else had this problem?


« Reply #1 on: April 03, 2011, 13:21 »
0
Yes, it's happened before several times. It does seem to be getting more frequent though. The sale thumbnails will come through eventually.

« Reply #2 on: April 04, 2011, 02:43 »
0
Serban has just posted that they had problems on the contributor side over the weekend and the site is going to be offline for a while to let them sort everything out.

At about 7.20am GMT he said it was likely to take at least four hours to fix - not clear if that is four hours offline, but it might be.

digitalexpressionimages

« Reply #3 on: April 04, 2011, 07:03 »
0
I have had the same problem of sales not displaying consistently between the control panel and my profile page going back for weeks.My profile page doesn't display new sales. Thankfully the payment and statistics have been accurate.

This weekend I had a problem with new uploads not showing up. It says they're there but you can't view them. Hopefully that will all be fixed this morning.

« Reply #4 on: April 04, 2011, 14:45 »
0
Had the same problem, but it seems to be fixed after the maintenance

« Reply #5 on: April 04, 2011, 15:38 »
0
yep, it seems to be fixed now.  Thanks DT.


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
3 Replies
2545 Views
Last post February 27, 2008, 11:35
by annfoto
5 Replies
4373 Views
Last post April 01, 2011, 22:18
by sobm
10 Replies
3420 Views
Last post July 06, 2011, 03:37
by BaldricksTrousers
5 Replies
2305 Views
Last post April 25, 2012, 08:57
by lisafx
5 Replies
3217 Views
Last post June 20, 2012, 19:28
by ShadySue

Sponsors

Microstock Poll Results