MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Redirect error on all my devices  (Read 2400 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: October 26, 2017, 16:46 »
0
Hey there.

After a long time of absence Ijust wanted to have a look at my esp over at Getty or Istock or whatever it is now.

I can open my esp and I can view or upload content, but I can*t access anything else there. I get an error "this website has too many redirections. Clear cookies, allow cookies and all that".

I did all that with no result. The support mail adress ist switched off, I get an autoresponder telling me I could ask my questions in the contributor community"  ;D
Site full of bugs and no response if you send mail - I feel not so much has changed within the last year or so :-D

Well - Does anyone have a clue what I could possibly try? I get that error on my Windows 7 computer under Firefox and IE, I get it on my android tablet and on the android smartphone of my wife.
It all worked when they set it up. I remember I didn't have to log in a second time, once I was logged in my esp area. Now it says "Log in" in the starting page from the community, but clicking it (or any other link there) leads me to that idiotic redirections error.

A pal of mine who's still around at Istock / Getty won't get that error, but we can't make out any differences between our browsr settings.

It's not that I put too many expectations into all this anymore, I just wanted to read a bit and maybe check or new tech requiremnts for video.

Thanks for any hint!
Chris


« Reply #1 on: October 26, 2017, 16:53 »
0
Working for me in Ohio, USA.

ShadySue

  • There is a crack in everything
« Reply #2 on: October 26, 2017, 17:24 »
+1
Working here in UK.
Also in the last few days, I've been back and forward a few times with Support about a different issue, so that system is working for some people too.
It may be best for you to post on their forum and hope either someone can help with the tech or Kelvin will advise, particularly as you can't contact Support (be sure to mention this).

"I feel not so much has changed within the last year or so"  Oh, it has, it really has; and nothing for the better.

niktol

« Reply #3 on: October 27, 2017, 09:17 »
0
If clearing cookies, disabling plugins, disabling Javascript and all that did not work, I would try and reinstall a browser after saving bookmarks. I remember vaguely that did it for me some time ago, but don't remember the details. It might not be the browser though seeing you are getting an error for several devices/browsers. Nonetheless, have you tried using Chrome, Opera, Safari? I would not consider IE for just about anything, and Firefox, well it is buggy sometimes, requires constant updating. Safari for Windows might have been discontinued.

The site works for me, so shouldn't be the server issue.
« Last Edit: October 27, 2017, 09:19 by niktol »


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
10 Replies
6531 Views
Last post March 11, 2007, 12:50
by dbvirago
12 Replies
5889 Views
Last post January 30, 2009, 03:11
by SoftDux
5 Replies
6004 Views
Last post December 31, 2010, 11:51
by bobbigmac
1 Replies
2648 Views
Last post December 26, 2013, 16:38
by lucato
1 Replies
1946 Views
Last post October 18, 2015, 09:34
by 60D

Sponsors

Mega Bundle of 5,900+ Professional Lightroom Presets

Microstock Poll Results

Sponsors

3100 Posing Cards Bundle