MicrostockGroup

Agency Based Discussion => Sites that no longer exist => LuckyOliver.com => Topic started by: Fortunefame on October 03, 2007, 13:24

Title: itpc data
Post by: Fortunefame on October 03, 2007, 13:24
Hi guys,

I recently started uploading on LO with my keywords, title & description already saved iin the iptc. The keywords and the description show up nicely, but the title remains unnamed... I never had this problem with all the other sites...

Any suggestions?

Thanks!
Title: Re: itpc data
Post by: leaf on October 03, 2007, 13:43
hmm.. haven't had a problem before.  what program are you using to get your iptc data in the images?
Title: Re: itpc data
Post by: Fortunefame on October 03, 2007, 13:47
photoshop cs3
Title: Re: itpc data
Post by: leaf on October 03, 2007, 13:53
that is the same i am using.. so I am not sure why your titles are not being registered.  Did you double check in photoshop to see if the titles are indeed there (open the exact files you uploaded in photoshop)?
Title: Re: itpc data
Post by: madelaide on October 03, 2007, 15:36
I remember having had problems not long ago. It was either a maximum length or, what I really think it was the problem if my memory is not failing me, special characters like "", "", etc.

Regards,
Adelaide
Title: Re: itpc data
Post by: Fortunefame on October 03, 2007, 15:43
my god this is so annoying, really don't want to give a title to 600+ images

i have no special signs in the title so that can't be the problem i thing, it just surprises me that at every other site it works flawless

Title: Re: itpc data
Post by: madelaide on October 03, 2007, 16:32
Fortune,

No chance you used any of these: " ' / ( ) , . ;     ?

Perhaps they would be a problem too, but I'm not sure.

Regards,
Adelaide
Title: Re: itpc data
Post by: Karimala on October 03, 2007, 23:19
Have you tried contacting support?  They are really good about working with you one-on-one with any problems you are experiencing.  [email protected] 
Title: Re: itpc data
Post by: Fortunefame on October 04, 2007, 00:35
I didn't use any of those signs madelaide.

I did yes indeed, they're investigating this. They're really friendly yes in their emails.