pancakes

MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Boxes with Red x  (Read 2582 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: February 19, 2009, 01:55 »
0
I haven't been on the site for several weeks. Now I am noticing under everyone's meters a box with a red "x" in it. Some boxes say "ignore" and some say "unignore". What exactly does that mean? Also, where the boxes are for links to stock sites at the bottom of each post (under url to website if there is one) I'm seeing a box with only a red "x" in it. If I click on each of them, one takes me to BigStockPhoto and one takes me to StockXpert. The boxes for the other stock sites seem to be okay, and these are the only two with the "x". Is this just me or is it everyone? If it's just me, what could be causing it?


« Reply #1 on: February 19, 2009, 02:49 »
0
I'm not seeing any red 'x' so it may be a problem your end.   The ignore button is used if a poster annoys you then by pressing the  button you will no longer see their posts.

« Reply #2 on: February 19, 2009, 03:14 »
0
Yes, I'm seeing them too ...

« Reply #3 on: February 19, 2009, 03:37 »
0
Aren't you refering to how IE displays missing images?

« Reply #4 on: February 19, 2009, 04:11 »
0
are the errors fixed now?

« Reply #5 on: February 19, 2009, 04:16 »
0
yeah, that looks better for me!

digiology

« Reply #6 on: February 19, 2009, 09:15 »
0
I thought it was just me. Now I can actually see the "ignore" button too.  :)

« Reply #7 on: February 19, 2009, 10:59 »
0
For some reason, Leaf had a "unignore" button under the name. I just now clicked it to change. When I did, the x's under the names are now the "ignore" buttons. That part is fine. But I still have the x for the BigStock and StockXpert boxes. That didn't change.

« Reply #8 on: February 19, 2009, 11:02 »
0
Aren't you refering to how IE displays missing images?

Yes, I am. The icons for the other agencies show up fine. It's just BigStock and StockXpert that have x's in them. I can click on them, and it takes me to the stock site, but I don't see the "normal" logo for them. All the rest are as they should be.

« Reply #9 on: April 22, 2009, 16:13 »
0
Empty your cashe.

« Reply #10 on: April 23, 2009, 01:09 »
0
is this still a problem?


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
1 Replies
2815 Views
Last post November 16, 2007, 11:22
by cmillc22
22 Replies
6624 Views
Last post July 02, 2009, 01:56
by Jonathan Ross
7 Replies
2881 Views
Last post August 21, 2009, 16:11
by madelaide
9 Replies
4223 Views
Last post July 24, 2010, 05:45
by patricksuny

Sponsors

Microstock Poll Results