MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Snapvillage services access problem  (Read 3983 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: July 22, 2008, 07:08 »
0
since last SV update i can't access any more my portfolio, royalties page.
The upload page doesn't work either...
i have try by using windows XP with IE & Firefox browser, and Linux with Firefox & Opera browsers.
The main problem is that i haven't control over my account...
Can't find out sales, upload or change account details.
Please any help?
Unfortunately if problem permits i have to ask the cancellation of my portfolio.
Any one has this problem also?


« Reply #1 on: August 07, 2008, 18:45 »
0
i can't log into snapvillage at all ... I enter my login and password and the page just sits there for a while then the problem loading page, connection was reset thingy comes up. It's been like that at least a week, not really sure how long it is since its been like that, only log in there approx once a month.

Have you solved your problem fotoxalia?

« Reply #2 on: August 07, 2008, 20:22 »
0
just logged in. no problem.

« Reply #3 on: August 07, 2008, 21:29 »
0
No problems today in NY USA. Just uploaded a batch of 20. Smooth sailing.

« Reply #4 on: August 26, 2008, 23:12 »
0
I still cannot log into SV using either my Mac laptop or my PC running XP. I can however log on with both my husbands new laptop and my sons laptop that are running Vista .... ???

« Reply #5 on: August 27, 2008, 01:01 »
0
I'm in US, and was able to access my SV portfolio and uploading. with IE 7.0.5730.13 and Firefox 3.0.1 browsers on my PC XP.

« Reply #6 on: August 27, 2008, 15:58 »
0
I guess its just me  ;D
SV don't like me anymore

« Reply #7 on: August 28, 2008, 06:09 »
0
No Tomboy, it's not just you...
I have contact with them and they already knew there was a problem.
As they have said me they rebuilding the site because of such problems.
Hopping to fix them before it's too late!!!

« Reply #8 on: September 22, 2008, 00:44 »
0
No Tomboy, it's not just you...
I have contact with them and they already knew there was a problem.
As they have said me they rebuilding the site because of such problems.
Hopping to fix them before it's too late!!!

Well it seems they have fixed the issues they were having. I can log in today with my XP machine. I emailed them when I was having problems, they ignored me. I'm just not impressed with SV at all. Admittedly I only had 50 images there, the way they massacred my keywords was very off putting so I didn't upload any more, but the views on those images were minimal considering the months they were there and I had only three sales ... not worth it for me I'm afraid.
Anyways, I've removed my images today. Thanks SV, but no thanks.


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
12 Replies
3370 Views
Last post June 17, 2008, 12:18
by Brian O'Shea
1 Replies
1756 Views
Last post October 08, 2008, 08:39
by BrokenPhotographer
3 Replies
3146 Views
Last post January 19, 2011, 05:06
by borg
6 Replies
4093 Views
Last post July 02, 2013, 08:31
by marcowe35
7 Replies
2834 Views
Last post November 07, 2017, 17:15
by Dog-maDe-sign

Sponsors

Microstock Poll Results