pancakes

MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Network and Symbiocard, Author Info etc Confusion  (Read 2375 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: May 26, 2013, 12:00 »
0
I'm getting error messages in my Network Settings tab, (functions opendir) and I assuming that's because I haven't set up a network yet. What has me totally confused is the Symbiocard setup and on my images (which I'm just starting to upload) there's an Info area that's empty and the SS logo showing (profile image?)... I'm really confused to how I set all this up... could someone please enlighten me? LOL...

Thanx
Linda  =}


« Reply #1 on: May 26, 2013, 12:10 »
0
Ahhhh... never mind... just discovered it in the User profile... altho I'm still confused about the .csv network file...

« Reply #2 on: May 26, 2013, 12:13 »
0
Which is your site again - that always helps :)   Your question was a little confusing - mine always are as well




« Reply #3 on: May 27, 2013, 13:59 »
0
Right now, my site is on a subdomain until I get everything figured out, tested and set up... the site is http://stock.lkpublishinganddesign.com

However, right now it is in maintenance mode and not viewable while it is being constructed. Eventually it will go on a TLD of a different name when I move it to another server.

Slowly but surely I'm getting everything figured out... ;)

« Reply #4 on: May 28, 2013, 11:39 »
0
I currently have my site out of Maintenance Mode in case anyone wants to take a peek (not many pics yet tho)... it's still a WIP and in testing mode while I continue to figure things out... which brings me back to the Network confusion and the .csv file... can someone give me an idea of what I need to do or point me in the right direction?

Thanx
Linda

http://stock.lkpublishinganddesign.com

« Reply #5 on: May 28, 2013, 12:05 »
0
deleted by cascoly - OT
« Last Edit: May 28, 2013, 12:55 by cascoly »

« Reply #6 on: May 28, 2013, 12:35 »
0
I am wondering if Steve answered the wrong post ?


Hi Linda

Looks like you are getting there.  There is something strange going on with the search and you have disabled right clicking I think, not sure if that has any effect so I cannot copy it here for others to see if they know the cause.

Network - go to your network page and under Use Symbiostock Network?  select Activate and save.

Now visit other people's sites and follow the links - (this is also a good way of learning how they work) and find a site you would like to link with

Then either type the full address of the site you would like to link to into the box,  or click on one of the links on the directory pages then click on the drop down author box and select author page, then select Author Attributes and Symbiocard, scroll down to get Symbiocard and save it to your computer, then upload it to the space provided and click Update Symbiocards and save the page If you prefer to type in the site address it will collect the symbiocard for you once you update the page.

« Reply #7 on: May 28, 2013, 12:50 »
0
Tinny...

It was Activated but I activated again and updated... Turned off the Copyright plugin... I am getting these error messages on the Symbiostock Network Tab page...

Warning: opendir(/..../public_html/stock/symbiostock_network/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in ..../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 265

Warning: opendir(/home/lkoelbel/public_html/stock/symbiostock_network/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in ..../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 115

Feel like I'm brain dead or something cause I can't get it to work... read and read the info page but I'm obviously doing something wrong or missing it totally... geez...

« Reply #8 on: May 28, 2013, 12:58 »
0
Yikes... Tinny you're right... Search is doing weird things too... did a simple search for cat and this is what I got back with the images...

Warning: opendir(/.../public_html/stock/symbiostock_network/seeds/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 115
Results: 3
image 238
image 256
image 250

Warning: opendir(/.../public_html/stock/symbiostock_network/seeds/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 115

Warning: file_put_contents(/.../public_html/stock/symbiostock_xml_cache/.cachelog) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1384

Warning: fopen(/.../public_html/stock/symbiostock_xml_cache/.cachelog) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1386

Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1387

Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1395

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1396

Warning: file_put_contents(/.../public_html/stock/symbiostock_xml_cache/.cachelog) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1384

Warning: fopen(/.../public_html/stock/symbiostock_xml_cache/.cachelog) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1386

Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1387

Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1395

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1396

« Reply #9 on: May 28, 2013, 13:08 »
0
Looks like you have a problem with the network cache in symbiostock_network directory (I suppose).
Maybe try to deactivate and activate Symbiostock theme again, check the directory permisions to 755

otherwise wait for Leo.. ;)

« Reply #10 on: May 28, 2013, 13:21 »
+1
Oh... I think that worked... I deactivated the Child theme and then reactivated it and now the error messages on the Network tab are gone... now I need to check the other pages...

also changed my theme footer colors too... interesting....

Thanx for the help! Will let ya know if everything else now works right... =}

« Reply #11 on: May 28, 2013, 13:34 »
0
Yup... that fixed it... all the error messages are gone and the search works right now too!

Now where is the network directory so I can hook up?

I'm so happy... =}

« Reply #12 on: May 28, 2013, 13:46 »
0
Found the directory!  Finally, everything is starting to come together for me!

Happy Dance!

Thanx Guys!  =}

« Reply #13 on: May 28, 2013, 13:59 »
0
 
the card.csv files are not the same -- a csv file should have the same fields for everyone - instead there are diff numbers of fields, which complicates any attempt to consolidate them into a db or single csv file.  any field that is blank should still be put into the csv as either a space, '.' or 0

any new fields should be placed at the end of the csv file so it at least wont distort the data 

« Last Edit: May 28, 2013, 14:12 by cascoly »

« Reply #14 on: May 28, 2013, 14:17 »
0
===========================
wont let me delete the 1 network site i had -- i replaced its url with another one but when i asked for the card it still gave me the old one; then when i saved & came back both were gone and it wont let me add any sites -- i paste in the url and press enter and it just clears the lined sites box

the + turns blue but nothing happens when i click 

« Reply #15 on: May 28, 2013, 14:30 »
0
@Linda interesting that you did only deactivate the child and it worked, I thought  rather about the main Symbiostock theme. Sometimes it's good to just upload it manuallty to the server. Anyway grat news it works :)

Leo Blanchette

« Reply #16 on: May 28, 2013, 15:39 »
0
I think there are still some browser quirks to work out. The network organizing feature is extremely javascript oriented so thats probably where your problems are coming from. What browser / version are you using?

« Reply #17 on: May 28, 2013, 16:35 »
0
I think there are still some browser quirks to work out. The network organizing feature is extremely javascript oriented so thats probably where your problems are coming from. What browser / version are you using?

I hoped you weren't going to say that!!  i'm using IE10  with my new travel notepad and haven't added a number of apps yet.  i'm trying to get the csv external read stuff cleared up first

the part that isn't a browser quirk is that it wont even let me enter 1 network site, when earlier it let me put in 1
« Last Edit: May 28, 2013, 19:22 by cascoly »

« Reply #18 on: May 28, 2013, 18:24 »
0
@Linda interesting that you did only deactivate the child and it worked, I thought  rather about the main Symbiostock theme. Sometimes it's good to just upload it manuallty to the server. Anyway grat news it works :)

I always upload my WP sites manually, especially if it's in beta or testing. However, since the later versions have the upgrade theme feature activated now I used that instead since 2..2.7...

I had upgraded to the latest ver 2.3.4 and when things still didn't work I followed previous advice and deactivated and reactivated my child theme... if that didn't work then I was going to re-install the Symbiostock parent but it ended up not being necessary...

Everything appears to be working great now...  Happy Dance!  =}

« Reply #19 on: May 28, 2013, 18:31 »
+1
Cool, normally updates work without problems, I had few crashes but it was mostly my fault, so let's dance ;)


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
deleted by author

Started by Greg Boiarsky Adobe Stock

5 Replies
3043 Views
Last post April 06, 2007, 10:59
by digiology
63 Replies
6480 Views
Last post May 11, 2013, 06:01
by plrang
2 Replies
903 Views
Last post July 22, 2013, 10:51
by cidepix
5 Replies
718 Views
Last post August 09, 2013, 16:01
by easybuyphotos.com
0 Replies
700 Views
Last post August 13, 2013, 10:25
by stockphoto-images.com

Sponsors

Microstock Poll Results