MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: No files found in the processing queue  (Read 2351 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: February 01, 2016, 08:57 »
0
Since about a week ago every time I try the web upload I get to the 2nd page and it says "No files found in the processing queue". Tried several browsers and get the same message. Wonder if it's due to new version of Adobe Flash? Is anyone else experiencing the same problem?


« Reply #1 on: February 01, 2016, 08:59 »
0
Me too, for a couple of days. I mailed them yesterday but no answer yet.

« Reply #2 on: February 01, 2016, 10:07 »
0
Exactly the same for me (both with IE and Chrome). Haven't been able to upload since Jan 19. Annoying because it messes up my workflow and I now have a backlog of new images I'll have to return to when they sort out the issue. Please let us know if you get a response from them. Regards, David.

« Reply #3 on: February 01, 2016, 13:35 »
0
I get that message, but seems like eventually the files show up.   It's just taking forever for them to get reviewed. 

« Reply #4 on: February 02, 2016, 04:37 »
0
Looks like it might be fixed. Just did my daily upload "test" and the image actually made it to the processing stage. Now for the backlog  :)

« Reply #5 on: February 02, 2016, 07:15 »
0
Thanks for your posts. It seems to be working again for me too.  :)


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
27 Replies
6164 Views
Last post December 03, 2008, 23:52
by cdwheatley
new files found again?

Started by yecatsdoherty iStockPhoto.com

7 Replies
2121 Views
Last post February 10, 2009, 23:20
by yecatsdoherty
19 Replies
12305 Views
Last post March 26, 2010, 02:29
by microstockphoto.co.uk
0 Replies
1740 Views
Last post June 23, 2012, 00:35
by Sion
3 Replies
792 Views
Last post December 15, 2018, 11:11
by Zero Talent

Sponsors

Microstock Poll Results