MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Problem with upload to Fotolia  (Read 3571 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: September 25, 2014, 12:58 »
0
Any one else has the same problem with Fotolia? Uploading freezes on first file (photo or video). Nothing happen.


« Reply #1 on: September 25, 2014, 13:43 »
0
It looks like a firewall/antivirus problem.
Try disabling them (including firewall on router/modem) and see if that helps.

« Reply #2 on: September 25, 2014, 14:04 »
0
Same here, no Upload possible at the moment.

« Reply #3 on: September 25, 2014, 15:50 »
0
It looks like a firewall/antivirus problem.
Try disabling them (including firewall on router/modem) and see if that helps.

Disabled all.
Ive Uploaded first footage and it hang out on second.
Anyway disabling all my security its not a best long term solution.
Any other suggestions?

« Reply #4 on: September 25, 2014, 16:14 »
0
I can't reproduce your problem :( Upload works just fine for me.

Can you try uploading manually (with any other FTP client like FileZilla) to see if it is StockSubmitter-only problem or not?

« Reply #5 on: September 25, 2014, 16:21 »
0
I can't reproduce your problem :( Upload works just fine for me.

Can you try uploading manually (with any other FTP client like FileZilla) to see if it is StockSubmitter-only problem or not?

Yes, its only StockSubmitter problem. Filezilla works always without problem.

« Reply #6 on: September 26, 2014, 01:20 »
0
Does the freeze happen at the beginning or at the end of the upload?

« Reply #7 on: September 27, 2014, 05:31 »
0
Does the freeze happen at the beginning or at the end of the upload?

It freezes in about 10% of first photo or video.

« Reply #8 on: September 27, 2014, 05:34 »
0
That's really weird.
Try disabling "Use large buffer for FTP" option in program settings.
Also you can try enabling "Use EPSV for FTP uploads".
Return both of these options into original state if they won't help.

« Reply #9 on: September 28, 2014, 15:25 »
0
That's really weird.
Try disabling "Use large buffer for FTP" option in program settings.
Also you can try enabling "Use EPSV for FTP uploads".
Return both of these options into original state if they won't help.

Nothing helped. Uploaded one file and freezed on second. Next time freezed on first again.

« Reply #10 on: September 28, 2014, 15:56 »
0
Please re-check that there is no "firewall"-related options enabled in router/modem settings left.
I don't see any other reason for the problem you're describing. Such problems always happen due to incorrect firewall/AV blocking.

« Reply #11 on: September 28, 2014, 16:32 »
0
Please re-check that there is no "firewall"-related options enabled in router/modem settings left.
I don't see any other reason for the problem you're describing. Such problems always happen due to incorrect firewall/AV blocking.

Firewall on modelm is off, Firewall in Windows is off. Antyvirus is disabled. 
Fotolia freezes all the time.

« Reply #12 on: September 28, 2014, 17:05 »
0
Do you have any other network devices plugged into the router (or connected via Wi-Fi) ?
Can you try disconnecting everything besides the PC and try uploading for the sake of the experiment?

« Reply #13 on: September 29, 2014, 00:54 »
0
Do you have any other network devices plugged into the router (or connected via Wi-Fi) ?
Can you try disconnecting everything besides the PC and try uploading for the sake of the experiment?

My PC is only one device connected to modem.

« Reply #14 on: September 29, 2014, 01:26 »
0
Information. Maybe will be useful for you.
Just uploaded 30 photos. But in batches 10x3.
When I tried all at once it freezed at 6th file.

« Reply #15 on: September 29, 2014, 01:57 »
0
Try reducing "FTP threads count" in settings to 2 or 1

« Reply #16 on: September 29, 2014, 02:55 »
+1
Try reducing "FTP threads count" in settings to 2 or 1

Ok. Ive figured it out. Its working now. Ive started OpenVPN and it uploading like a charm.
Tested before again on FileZilla and it freezes also! It freezes and broke connection. I dont know why.
But it works great with Proxy right now. Its clearly not a StockSubmitter fault.

Thanks Niakris for your help and time. Keep your great work!

« Reply #17 on: September 29, 2014, 06:09 »
0
I'm having problems through the FL website, so maybe something on FLs end?


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
Upload problem?

Started by vonkara 123RF

11 Replies
5291 Views
Last post February 26, 2010, 00:35
by Sion
3 Replies
1484 Views
Last post April 28, 2013, 17:04
by gillian vann
3 Replies
1632 Views
Last post November 27, 2013, 15:39
by ShadySue
3 Replies
2430 Views
Last post March 25, 2014, 18:37
by cuppacoffee
2 Replies
1988 Views
Last post March 11, 2015, 14:49
by FloridaPhotos

Sponsors

Microstock Poll Results