MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: SV - invalid characters in file name  (Read 2897 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

« on: November 04, 2007, 17:56 »
0
I went upload four images of a series in SV. Filenames are "OrchidBlueSatin - 1.jpg", "OrchidBlueSatin - 2.jpg", etc., but the upload form says "invalid characters in the file name".  The "-" is a simple "-", I use it all the time in my series, I even have other images in SV with it.  Any clues?

Update: I tried to upload just one file and it worked.

Regards,
Adelaide
« Last Edit: November 04, 2007, 17:59 by madelaide »


« Reply #1 on: November 04, 2007, 20:11 »
0
 I had the same problem yesterday. Tried several times, never worked, quit in frustration and two hours later all worked fine.


« Reply #2 on: November 05, 2007, 03:15 »
0
how about the space?

« Reply #3 on: November 05, 2007, 09:37 »
0
I tried everything (including removing spaces or using ";" instead of commas) but nothing works there!!
Diego

« Reply #4 on: November 05, 2007, 09:47 »
0
Does underscore work?  I was told that it was a safe one to use?

« Reply #5 on: November 05, 2007, 16:23 »
0
Spaces and - were never an issue before.  I manage to upload two images together in that same series.  I'll wait for their review to upload more.

I will report the problem anyway, together with the fact that they read only the first word in my keywords.  IS is not alone anmore....

Regards,
Adelaide


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
2 Replies
1963 Views
Last post November 06, 2007, 01:48
by hatman12
4 Replies
1030 Views
Last post August 16, 2013, 12:06
by Travelling-light
2 Replies
1919 Views
Last post January 02, 2014, 13:35
by sgoodwin4813
6 Replies
8297 Views
Last post June 14, 2014, 07:53
by Mantis
5 Replies
2373 Views
Last post September 25, 2017, 10:36
by scottdunlap

Sponsors

Microstock Poll Results