pancakes

MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: upload problems!  (Read 2585 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lagereek

« on: January 14, 2011, 04:46 »
0
Anybody else experiencing upload problems here?  slow or doesnt work at all?


« Reply #1 on: January 14, 2011, 05:02 »
0
Very slow when uploading vectors for few last days.

lagereek

« Reply #2 on: January 14, 2011, 11:12 »
0
Very slow when uploading vectors for few last days.

Not just slow!  almost impossible to get into the site.

lisafx

« Reply #3 on: January 14, 2011, 11:13 »
0
No problems here.  Just uploaded 32 images there last night. 

gbcimages

« Reply #4 on: January 14, 2011, 11:16 »
0
NONE

« Reply #5 on: January 14, 2011, 11:41 »
0
lagreek,

It sounds like some sort of DNS or connection problem between you and our servers. Unfortunately it seems to be only you, as our upload and sales stats indicate a regular day for most of our users.

Perhaps you can try one of our foreign sites:
http://www.canstockphoto.de/ - if this loads properly for you, just click "International" on the top-right and select English. Otherwise I'd suggest you try another computer or browser, to rule out that possibility.

If you would not mind, please (Visa or Windows 7):
1) On your computer, click on the Start menu, in the search field, type "cmd", and then press Enter.
2) In the command prompt, enter "tracert canstockphoto.com"
3) Wait a minute or so for it to finish. Then right-click and select "Select All", then press your Ctrl and "C" keys at the same time.
4) Email the results to us at info[at]canstockphoto.com
This won't fix your problem, but at least will give some idea of where the problem is originating.

Duncan

lagereek

« Reply #6 on: January 14, 2011, 12:45 »
0
lagreek,

It sounds like some sort of DNS or connection problem between you and our servers. Unfortunately it seems to be only you, as our upload and sales stats indicate a regular day for most of our users.

Perhaps you can try one of our foreign sites: http://www.canstockphoto.de/ - if this loads properly for you, just click "International" on the top-right and select English. Otherwise I'd suggest you try another computer or browser, to rule out that possibility.

If you would not mind, please (Visa or Windows 7):
1) On your computer, click on the Start menu, in the search field, type "cmd", and then press Enter.
2) In the command prompt, enter "tracert canstockphoto.com"
3) Wait a minute or so for it to finish. Then right-click and select "Select All", then press your Ctrl and "C" keys at the same time.
4) Email the results to us at info[at]canstockphoto.com
This won't fix your problem, but at least will give some idea of where the problem is originating.

Duncan


Hi Duncan!

Yep! done it and its working OK now. Dont really know but I cleared the cookies/cache, etc and its working fine.

thanks for youre quick response.

Christian


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
5 Replies
2782 Views
Last post April 25, 2008, 13:17
by oscarcwilliams
41 Replies
10319 Views
Last post November 21, 2008, 06:37
by zymmetricaldotcom
2 Replies
2160 Views
Last post January 18, 2011, 16:49
by mantonino
0 Replies
993 Views
Last post February 20, 2014, 10:35
by PZF
14 Replies
1143 Views
Last post June 18, 2019, 14:04
by PaceyH

Sponsors

Microstock Poll Results