MicrostockGroup Sponsors


Author Topic: Problems at LO  (Read 9196 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

dbvirago

« on: January 29, 2008, 10:03 »
0
Site has been very erratic lately. Currently, I can't upload via the website. Keeps returning some cryptic error. Went to the odditorium to see if any one else had seen it and someone reported same problem 13 hours ago. I tried to add to the thread 3 times but the message never appeared. I had quit using ftp as it was either slow or unreliable, and I couldn't log in there. At times the site is so slow, I give up and come back later. This morning, I opened up a second window just for LO, visited all my other sites and came back and still had to wait for it to load.

I would write support, but recent emails to support have pretty much gone ignored. I have some images that have been stuck in the que for months. They can't fix em, they can't delete em, and until I CCd Bryan, they couldn't reply to my repeated messages.

Sales are very very very slowly picking up, but without ELs or Sideshow sales, it's irrelevant. And if I can't upload...


gbcimages

« Reply #1 on: January 29, 2008, 10:52 »
0
yes i agree,everything there is moving in slow motion

« Reply #2 on: January 29, 2008, 11:01 »
0
I thought it was just me... I open LO then 123 in tabs, then go to the other sites to check stats and when I come back, if I'm lucky these sites have loaded.

On LO I get a lot of white boxes, not white boxes with red x's.

I've had 5 sales there this year too.  That's 4 more than Nov/Dec combined.  On their forum others mention that sales have been picking up.  Hopefully this is their breakout year.

« Reply #3 on: January 29, 2008, 15:56 »
0
I still can not login using IE6, the login page never loads.  Everything else works there - searches, odditorium, etc.  I'm waiting for some help from support.  It used to work, so I wonder if it's some new CSS or something.  I can login in NS (my default), but then I can't edit.

Regards,
Adelaide

« Reply #4 on: January 30, 2008, 05:29 »
0
I talked someone at LO yesterday morning, and she said they are having system wide problems at the moment.  That's all I know.
« Last Edit: January 30, 2008, 22:40 by Karimala »

« Reply #5 on: January 30, 2008, 09:17 »
0
Sounds bad, and just when I have a BME there, with 3 DLs so far  :o

DanP68

« Reply #6 on: January 31, 2008, 00:38 »
0
Good for you guys.  I wish I were seeing it too, but only 1 DL for 30c this month for me.  I know my work needs to keep getting better.  Hopefully as it does I'll pick up more sales at LO.

« Reply #7 on: January 31, 2008, 01:12 »
0
Good for you guys.  I wish I were seeing it too, but only 1 DL for 30c this month for me.  I know my work needs to keep getting better.  Hopefully as it does I'll pick up more sales at LO.

So while I will have my first payout before 2020,  you will have to wait until 4040 or thereabout   ;D

« Reply #8 on: January 31, 2008, 03:04 »
0
My sales have picked up there.  Hit a new record this week after a long time going nowhere.  The sideshow is good, I have had two $3 commissions this week.

DanP68

« Reply #9 on: January 31, 2008, 03:13 »
0

So while I will have my first payout before 2020,  you will have to wait until 4040 or thereabout   ;D


I'd hate to say it, but I think your math is dead on. 

« Reply #10 on: January 31, 2008, 07:59 »
0
1 year 5 months....

 bme...  aug 07   9 pix
don't think I've sold 9 since.....

53 sales   one EL      $69.80 total sales

still a long way from sideshow or payout...  at this pace.. I figure sometime in mid-late 2009...

oh and 53K hits.....  just no sales.... 

 been on IS  1/3 the time and could have my 3rd payout by next month   (with less than half the portfolio)

I'm still hanging in there.....  8)=tom

« Reply #11 on: January 31, 2008, 09:39 »
0
This month, I have more earnings at Scanstockphoto than I've had at LO since I started, more than a year ago   :P

« Reply #12 on: January 31, 2008, 15:40 »
0
I've seen a very slight improvement this month (3-4 sales), but overall earnings are still very low.  US$100 minimum pay-out looks so far away....

And I still can't login in IE6...

Regards,
Adelaide

dbvirago

« Reply #13 on: February 01, 2008, 16:57 »
0
Just visited all nine other sites and logged all sales for the day. While still waiting for LO to load.


« Reply #14 on: February 08, 2008, 07:40 »
0
Review times at LO? Have had a bunch of images 150-160 sitting there for... aah, a while now...! just curious if this is normal...is it?

they put 100 from the first batch of 100+  relatively fast, ,the rest, plus a new batch are just stuck - "under careful review". And I sorta don't want ot upload any more before I see what happens with this batch... mew :)

DanP68

« Reply #15 on: February 08, 2008, 07:44 »
0
No it isn't normal.  I've had a batch sitting there for a long time too.  As has been indicated, they are having site problems.  My guess is reviews are behind because of it.  I wouldn't worry too much about it, they tend to be prompt reviewers.

« Reply #16 on: February 08, 2008, 11:56 »
0
Bryan announced this week that Jill left (or is leaving?).  She was pretty prominent there, likely left a big gap.  I think she did a bit of reviewing too, didn't she?

« Reply #17 on: February 08, 2008, 13:09 »
0
Bouncers have been on top of things.  Right now we're working through some big changes to the image processing and database, so we have a back up of images that have been reviewed, but not processed.

I'll give everyone an update after this weekend to see if the changes speed things up.


« Reply #18 on: February 12, 2008, 16:32 »
0
There's no doubt that the site had been slow and erratic recently after the infrastructure upgrade, but that seems to be improving now.

I recently passed 100 downloads there, so qualified for images in the "Sideshow". I logged on today and edited around 100 images for inclusion. The site "flew" along, faster than I've ever seen it. This together with the new payout structure is all very promising.

Ed ...

« Reply #19 on: February 12, 2008, 17:27 »
0
Everyone, check your keywords on recent uploads.  Only 4 or 5 showed up on mine that made it through last night.  I looked at other photogs new uploads, and they were all short of keywords.

« Reply #20 on: February 13, 2008, 10:59 »
0
Everyone, check your keywords on recent uploads.  Only 4 or 5 showed up on mine that made it through last night.  I looked at other photogs new uploads, and they were all short of keywords.

That's been identified as a bug and they're on top of it - files should be getting their sticky words this afternoon.

graficallyminded

« Reply #21 on: February 13, 2008, 11:10 »
0
It'll all iron out I'm sure, it always does.  LO has a pretty talented bunch of web guys.

digiology

« Reply #22 on: February 13, 2008, 12:01 »
0
I have uploaded two batches of files (one from Jan 15) and they are not showing up in the submit section. When I log back in via FTP I can see them all sitting there. I have already emailed support and am waiting to hear back.

I seem to recall someone else having the same problem and they did something (reset password?!?) to help push them through. I have never had a problem uploading before.

Ideas anyone?

« Reply #23 on: February 13, 2008, 12:40 »
0
I have uploaded two batches of files (one from Jan 15) and they are not showing up in the submit section. When I log back in via FTP I can see them all sitting there. I have already emailed support and am waiting to hear back.

I seem to recall someone else having the same problem and they did something (reset password?!?) to help push them through. I have never had a problem uploading before.

Ideas anyone?

I had similar problem with my two of three latest upload batches. After a few days the files started appearing into submit section. I did not know if the login to ftp account and logout help, but some systems have "ftp-logout" triggers which tell the system to move files and sometimes these systems failes to run... I do not know how the system is done in LO, so this just  a quess as always:).

br, MJP

michealo

« Reply #24 on: February 14, 2008, 10:23 »
0
Well I just got my payout of $1.80 as a result of their Valentines day special offer ..


 

Related Topics

  Subject / Started by Replies Last post
11 Replies
2190 Views
Last post March 08, 2015, 12:09
by disorderly
6 Replies
1775 Views
Last post February 02, 2016, 07:33
by ssviluppo
2 Replies
895 Views
Last post July 12, 2016, 08:38
by Stock Wife
2 Replies
544 Views
Last post February 03, 2019, 14:14
by trabuco
5 Replies
1254 Views
Last post April 10, 2019, 09:11
by Uncle Pete

Sponsors

Microstock Poll Results