MicrostockGroup Sponsors


Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - lkpub

Pages: [1] 2
1
Amazing job Amanda... you've created an impressive resource that is sure to help many... nice clean site and easy to navigate... newbies should have no problem seeking out needed info either... you are truly a great asset and mentor for this community!

Great Job!!!

2
Symbiostock - General / Re: Blocking Spam Registrations
« on: July 09, 2013, 11:23 »
See my post here... finally found a solution and posted it for all of you... =}

http://www.microstockgroup.com/symbiostock-general/spam-registrations/

3
Symbiostock - General / Spam Registrations
« on: July 09, 2013, 11:20 »
Lately I've been getting hit with a lot of fake spam registrations and I was getting fed up with having to go in and delete users and/or block them... My security plugin is great and stops a lot of crap (Wordfence) but just wasn't stopping everything... Neither was Akismet...

I've been using/testing a recommended plugin ( http://www.blogseye.com/i-make-plugins/stop-spammer-registrations-plugin/ ) on one of my other sites that was getting hit with a lot of Comment spam and it stopped most of it... in fact, almost all of it... so I thought I'd try it on my SS site...

Well gang... I'm happy to say it worked great and I have not received one spam/bot registration since... I know if I'm getting hit with them the rest of you are too or will be soon enough... so give this plugin a shot... it works flawlessly with just the standard install but you can edit all sorts of options... easy...

One proxy domain in particular is sending most of these registrations right now from vpn999.com and all have hotmail email addresses... I added that domain in the options and it has been stopping them...

I highly recommend using Wordfence and Stop Spammer Registrations together... besides being secure you won't have to deal with too much spam either... AND BOTH ARE FREE PLUGINS.

Here's the links again... =}

http://www.blogseye.com/i-make-plugins/stop-spammer-registrations-plugin/

http://wordpress.org/plugins/wordfence/

Linda  =}

4
Testing my Login/Register set up and created two new user accounts and after logging in I see the Jetpack Menu Link in the Dashboard admin area (left vertical)... it links to the Jetpack admin page... how do I remove this from the Menu area?

Thanx
Linda  =}

5
@Linda interesting that you did only deactivate the child and it worked, I thought  rather about the main Symbiostock theme. Sometimes it's good to just upload it manuallty to the server. Anyway grat news it works :)

I always upload my WP sites manually, especially if it's in beta or testing. However, since the later versions have the upgrade theme feature activated now I used that instead since 2..2.7...

I had upgraded to the latest ver 2.3.4 and when things still didn't work I followed previous advice and deactivated and reactivated my child theme... if that didn't work then I was going to re-install the Symbiostock parent but it ended up not being necessary...

Everything appears to be working great now...  Happy Dance!  =}

6
Found the directory!  Finally, everything is starting to come together for me!

Happy Dance!

Thanx Guys!  =}

7
Yup... that fixed it... all the error messages are gone and the search works right now too!

Now where is the network directory so I can hook up?

I'm so happy... =}

8
Oh... I think that worked... I deactivated the Child theme and then reactivated it and now the error messages on the Network tab are gone... now I need to check the other pages...

also changed my theme footer colors too... interesting....

Thanx for the help! Will let ya know if everything else now works right... =}

9
Yikes... Tinny you're right... Search is doing weird things too... did a simple search for cat and this is what I got back with the images...

Warning: opendir(/.../public_html/stock/symbiostock_network/seeds/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 115
Results: 3
image 238
image 256
image 250

Warning: opendir(/.../public_html/stock/symbiostock_network/seeds/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 115

Warning: file_put_contents(/.../public_html/stock/symbiostock_xml_cache/.cachelog) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1384

Warning: fopen(/.../public_html/stock/symbiostock_xml_cache/.cachelog) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1386

Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1387

Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1395

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1396

Warning: file_put_contents(/.../public_html/stock/symbiostock_xml_cache/.cachelog) [function.file-put-contents]: failed to open stream: No such file or directory in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1384

Warning: fopen(/.../public_html/stock/symbiostock_xml_cache/.cachelog) [function.fopen]: failed to open stream: No such file or directory in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1386

Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1387

Warning: flock() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1395

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /.../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 1396

10
Tinny...

It was Activated but I activated again and updated... Turned off the Copyright plugin... I am getting these error messages on the Symbiostock Network Tab page...

Warning: opendir(/..../public_html/stock/symbiostock_network/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in ..../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 265

Warning: opendir(/home/lkoelbel/public_html/stock/symbiostock_network/) [function.opendir]: failed to open dir: No such file or directory in ..../public_html/stock/wp-content/themes/symbiostock/inc/classes/network-manager/network-manager.php on line 115

Feel like I'm brain dead or something cause I can't get it to work... read and read the info page but I'm obviously doing something wrong or missing it totally... geez...

11
I currently have my site out of Maintenance Mode in case anyone wants to take a peek (not many pics yet tho)... it's still a WIP and in testing mode while I continue to figure things out... which brings me back to the Network confusion and the .csv file... can someone give me an idea of what I need to do or point me in the right direction?

Thanx
Linda

http://stock.lkpublishinganddesign.com

12
Right now, my site is on a subdomain until I get everything figured out, tested and set up... the site is http://stock.lkpublishinganddesign.com

However, right now it is in maintenance mode and not viewable while it is being constructed. Eventually it will go on a TLD of a different name when I move it to another server.

Slowly but surely I'm getting everything figured out... ;)

13
Ahhhh... never mind... just discovered it in the User profile... altho I'm still confused about the .csv network file...

14
I'm getting error messages in my Network Settings tab, (functions opendir) and I assuming that's because I haven't set up a network yet. What has me totally confused is the Symbiocard setup and on my images (which I'm just starting to upload) there's an Info area that's empty and the SS logo showing (profile image?)... I'm really confused to how I set all this up... could someone please enlighten me? LOL...

Thanx
Linda  =}

15
OK... cool ... thanx for the help. =}

16
I just installed the 2.2.7 version but it keeps telling me to update the theme from v.2.2.7 to 2.2.7? I do the update from within the Updates, says it's updated but still keeps telling me to update the theme... cleared my cache etc yet it still keeps happening?

Thanx

17
Symbiostock - Technical Support / Re: Drop down menus
« on: May 06, 2013, 09:51 »
Thanx Chico... I totally forgot about the Screen Options... got everything working yesterday... finally quit working on the site cause my brain was clearly not functioning properly... LOL... especially for an experienced WP user... guess I needed a break from work... =}

18
Symbiostock - Technical Support / Re: Default Pricing
« on: May 05, 2013, 14:36 »
I changed the Default Prices in the Author Options menu and told it to Update existing images but they didn't change? Is this a bug?

19
Symbiostock - Technical Support / Drop down menus
« on: May 05, 2013, 14:19 »
I can see this is gonna be a long day... ;) 

Drop down menus: For the Image Categories, they don't get automatically added to the main menu? Do I need to edit them manually and add them in the custom menus? I see everyone has the drop down menus but none are showing up for me. I assumed it was automatic, once published.

Also, adding a new category when editing images does not add the new category... is this a bug?

Really appreciate all the help guys... hard to believe I'm an experienced wordpress user and designer... geez... talk about having an "off day" and being brain dead. Wow... LOL.

Thanx again.

20
Symbiostock - Technical Support / Re: Image Problems
« on: May 05, 2013, 14:13 »
Watermark is the right size. However, problem seems to be that it won't accept files from a flash drive... soon as I move the files onto the PC they showed up... rest I think is my error and maybe I'm not understanding the "process" link correctly... working now.

21
Symbiostock - Technical Support / Re: Default Pricing
« on: May 05, 2013, 13:55 »
Thanx... dopey me discovered it on her own... think I need more coffee. ;)

22
Symbiostock - Technical Support / Default Pricing
« on: May 05, 2013, 12:40 »
Is there a way to set default prices? I'm not seeing any or am I missing it?

Thanx

23
Symbiostock - Technical Support / Image Problems
« on: May 05, 2013, 12:39 »
I upload the image files using the Symbiostock image loader, but when I click on Process, nothing is there? If I go to all images then I see them. I have installed the latest ver 1.35 cause I was having so many problems getting images uploaded before and getting errors.

Even FTP'd the images but they never showed up. Memory is not a problem 256M, but since upgrading at least now I see images after uploading. FTP'd ones never showed up altho they are on the server. Very confusing.

What am I doing wrong that I can't get them to show up in Processor?

Thanx

24
Great... simple enough... ;)  Thanx for your help.

25
Are there any specific instructions for upgrading versions or is simply overwriting existing files with new ones?

Thanx

Pages: [1] 2

Sponsors

Mega Bundle of 5,900+ Professional Lightroom Presets

Microstock Poll Results

Sponsors

3100 Posing Cards Bundle